in ,

Scarlett Johansson, “Jurassic World 4” Filminin Başrolünde Yer Alabilir

Scarlett Johansson, “Jurassic World 4” filminde başrol koltuğuna geçebilir. Yeni “Jurassic Park” spin-off’u iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara başladı.

Jurassic World 4 Scarlett Johansson Başrol
- Reklam -
- Reklam -

Scarlett Johansson, Jurassic World 4 filmi ile Jurassic Park evrenine dahil olabilir. Chris Pratt’in ardından Marvel Sinematik Evreni’nin bir yıldızı daha seriye katılmak üzere.

The Insneider’ın haberine göre Scarlett Johansson Jurassic World 4’un başrolünü, serinin önceki üç filminde de başkarakteri canlandıran Chris Pratt’ten devralmak üzere seçilen kişi oldu.

Haber, geçen şubat ayında yeni Jurassic World filmini yöneteceği kesinleşen Gareth Edwards ile Jurassic Park yapımcısı Frank Marshall’ın, Johansson ile bir görüşme gerçekleştirdiğine yer verildi. Ancak Johansson’un Universal Pictures’ın teklifini kabul edip etmediğine dair bir açıklamaya yer verilmedi.

- Reklam -

Jurassic World 4

Jurassic World 4 filminin konusu şimdilik gizli tutulsa da yapımın adının Jurassic City olacağı öne sürülüyor. Filmin senaryosunu ise ilk Jurassic Park filminin senaristi olan David Koepp kaleme alıyor. Steven Spielberg, Frank Marshall ile birlikte Amblin Entertainment adına baş yapımcı olarak filmdeki yerini alıyor.

Yeni film seriye yeni bir başlangıç yapacağı için eski yapımlarda yer alan karakterlerin hiçbirinin geri dönmesi beklenmiyor.

Scarlett Johansson, “Jurassic World 4” ile Ünlü Serisinin Yeni Yıldızı Olabilir

39 yaşındaki Scarlett Johansson, 2020 yılında En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında sırasıyla Marriage Story ve Jojo Rabbit filmleriyle Oscar adaylığı almıştı. Amerikalı aktris öncesinde Marvel Sinematik Evreni’nde canlandırdığı Black Widow karakteri ve Lost in Translation, Her, Ghost World yapımlarıyla tanınıyordu.

Johansson’ın seriye dahil olursa nasıl bir karaktere hayat vereceği şu an için bilinmiyor. Öte yandan Jurassic City için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

- Reklam -

Jurassic World 4 Scarlett Johansson Film

Jurassic World filmleri, eleştirel açıdan Spielberg’ün 1993 yılında başlattığı Jurassic Park serisi kadar beğeni toplamasa da büyük ticari başarı elde etmeyi bildi. Son üçleme toplamda 1,4 milyar dolar gişe hasılatı toplamayı başardı. Serinin son filmi Dominion, Rotten Tomatoes’ta eleştirmenlerden %29 puan aldı ve üç farklı kategoride Altın Ahududu (En kötü filmlerin yarıştığı bir parodi ödül) adaylığı aldı.

Ana üçlemeden yıllar sonra geçen ilk Jurassic World filmi Colin Trevorrow imzasıyla 2015’te izleyicilerle buluştu. Onu 2018’de Fallen Kingdom ve 2022’de Dominion takip etti.

Jurassic World 4 filmi herhangi bir erteleme almazsa 2 Temmuz 2025 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek.

Siz Scarlett Johansson’ın Jurassic World serisine katılma ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eternals 2, Ant-Man 4 ve Captain Marvel 3 İptal Edildi

Marvel’da Deprem: “Eternals 2”, “Ant-Man 4” ve “Captain Marvel 3” Filmleri İptal Edildi

Demon Slayer 4. Sezon Çıkış Tarihi Değişti

“Demon Slayer”ın 4. Sezon Çıkış Tarihi Değişti: İşte Yeni Fragman