in ,

Yorgos Lanthimos, Yeni Filmi “Kinds of Kindness”ta Bir Kez Daha Emma Stone ile Çalışıyor: İşte Yapıma Dair Tüm Detaylar

Kinds of Kindness filmi hakkında detaylar netleşiyor. Yorgos Lanthimos, “Poor Things” sonrası yeni yapımı ile izleyicilerle buluşuyor.

Kinds of Kindness Filmi Hakkında - Yorgos Lanthimos - Emma Stone
- Reklam -
- Reklam -

Kinds of Kindness filmi ufukta gözüktü. Yorgos Lanthimos, Oscar ile taçlandırılan The Favourite ve Poor Things sonrası bir kez daha Emma Stone ile birlikte çalışıyor.

Emma Stone’un ikinci defa Akademi Ödülü’ne layık görülmesinin hemen ardından aktrisin bir başka iddialı filminde daha detaylar netleşmeye başlıyor.

The Walt Disney Company’ye ait Searchlight Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği yapım; Stone ve Lanthimos’un altıncı ortak çalışması olacak. Stone, kariyerinin ikinci yarısının büyük bölümünde Lanthimos’la beraber çalışma fırsatı buldu.

- Reklam -

Yeni yapımda Emma Stone’a oyuncu kadrosunda eşlik eden isimler arasında ise Jesse Plemons (Killers of the Flower Moon), Willem Dafoe (Poor Things), Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie ve Hunter Schafer (The Ballad of Songbirds and Snakes) yer alıyor.

Kinds of Kindness Filmi - Yorgos Lanthimos - Emma Stone

Kinds of Kindness Filmi Antoloji Formatında Olacak

Kinds of Kindness filminde prodüksiyon süreci Ekim 2022’de ABD’nin New Orleans kentinde başladı ve çekimler aralık ayında sonlandı. İlk etapta AND ismiyle anılan yapımın adı geçen aralık ayında şimdiki hâlini aldı. Son olarak Wes Anderson’ın The French Dispatch filminde olduğu gibi, farklı hikâyeleri tek çatı altına getiren antoloji formatıyla tasarlanan yapıma dair Lanthimos şu tanımlamayı yapıyor:

“Bu, ABD’de geçen, her hikâyede bir rol oynayan dört veya beş oyuncunun yer aldığı üç farklı hikâyeden oluşan çağdaş bir film. Gerçekten neredeyse üç farklı film çekmek gibiydi.”

Yorgos Lanthimos yeni filminde yönetmen ve yapımcılığın yanı sıra, senaristlik koltuğunda da yer alıyor. Yunan yönetmen filmi Efthimis Filippou ile birlikte kaleme aldı. İkili daha önce Dogtooth, Alps, The Lobster ve The Killing of a Sacred Deer filmlerinde birlikte çalışmışlardı.

- Reklam -

Kinds of Kindness Filmi Oyuncuları

Filmin yapımcılığını Lanthimos’la birlikte Ed Guiney (Poor Things), Andrew Lowe (The Wonder) ve Kasia Malipan (In Fabric) üstleniyor.

Kinds of Kindness filmi 21 Haziran 2024 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek. Öte yandan yapımdan henüz bir fragman yayınlanmadı.

Kinds of Kindness hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Halil Babilli Söyleşi - Prensesin Tebaası

Halil Babilli ile Ölümsüz Gelincik Theo’nun İzini Süren “Prensesin Tebaası” Romanı Üzerine Söyleşi

Eternals 2, Ant-Man 4 ve Captain Marvel 3 İptal Edildi

Marvel’da Deprem: “Eternals 2”, “Ant-Man 4” ve “Captain Marvel 3” Filmleri İptal Edildi