in , , ,

Amy Winehouse’un Hayatını Konu Alan “Back to Black” Filminden Yeni Fragman

Back to Black fragmanı paylaşıldı. Amy Winehouse’un hayatını anlatan biyografi filminde merhum şarkıcıyı Marisa Abela canlandırıyor.

Back to Black Filminden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Back to Black filminin yeni fragmanı yayınlandı. Amy Winehouse’un çalkantılı hayatının uyarlaması beyaz perdeyi süslemeye hazırlanıyor.

Bohemian Rhapsody ve Rocketman gibi son biyografik filmlerde görülen yorumlardan farklı olarak Back to Black, Winehouse’un Kuzey Londra’da bir caz sanatçısı olarak başlangıcının izini sürüyor. Anlatı, şarkıcının çalkantılı ilişkisi ve ailesiyle yaşadığı çatışmaların damgasını vurduğu yükselişini ve ardından gelen kaosa sürüklenişini gözler önüne seriyor.

Back to Black Filminden Yeni Fragman

- Reklam -

Amy Winehouse 2011 yılında Londra’daki evinde alkol zehirlenmesinden dolayı hayatını kaybetti. Asif Kapadia 2015 yılında kariyeri hakkında bir belgesel yönetti. Winehouse ailesi 2018’de bir film yapmak için yapımcı Monumental ile anlaşma imzaladı ve çekimler geçen yıl tamamlandı.

Sam Taylor-Johnson’ın yönettiği filmde ünlü şarkıcıyı Industry, Rouge Agent ve Barbie gibi yapımlardan tanınan Marisa Abela canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Amy’nin babası Mitch Winehouse rolünde Eddie Marsan, annesi Janis Winehouse-Collins rolünde Juliet Cowan, sevgilisi Blake Fielder-Civil rolünde Jack O’Connell ve Amy’nin büyükannesi Cynthia Winehouse rolünde Lesley Manville yer alıyor.

Back to Black Filminden Yeni Fragman: Amy Winehouse

Film için ilk fragman bu yılın başlarında yayınlanmıştı. Yeni görüntüler “İnsanların sesimi duymasını istiyorum,” diyen dış sesle açılıyor ve genç şarkıcının şarkı yazmaktan konserlerde seslendirmeye, tüm dünyanın sevgisini ve ilgisini kazanmaya uzanan yolculuğunun izini sürüyor. Fragman aynı zamanda merhum şarkıcının romantik ilişkisinde sorunlar ortaya çıktıkça, özel hayatında yaşadığı kayıp ve yıkıma da bir bakış atıyor. Ayrıca ikonik parçası Rehab’ın kaydını ve aynı parçayla Yılın Kaydı Grammy’sini kazandığını öğrendiği anı da gösteriyor. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmana göz atabilirsiniz:

- Reklam -

Back to Black Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Back to Black’i diğer biyografik yapımlardan ayıran şeyin gerçekçiliğe olan bağlılığı olduğu belirtiliyor. Grinin 50 Tonu ile tanınan yönetmen Sam Taylor-Johnson, senarist Matt Greenhalgh ile birlikte Winehouse’un ilişkilerinin karmaşık dinamiklerine giriyor. Çekimler, Winehouse’un bir zamanlar sahne aldığı Ronnie Scott’s Jazz Club gibi otantik mekânlarda gerçekleştirildi.

Film 12 Nisan 2024 tarihinde Türkiye ve İngiltere’de, 17 Mayıs 2024’te ise Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyona girecek.

Amy Winehouse biyografisi Back to Black filmi hakkında yayınlanan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sonic 3 Filmi Oyuncu Kadrosu

“Sonic 3” Filmi Kadrosuna “Jessica Jones” ve “Ted Lasso”dan Takviyeler

Chainsaw Man Yaratıcısının Look Back Mangası Anime Olabilir

“Chainsaw Man”in Yaratıcısı Tatsuki Fujimoto’nun “Look Back” Mangası Animeye Uyarlanabilir