in , ,

“Chainsaw Man”in Yaratıcısı Tatsuki Fujimoto’nun “Look Back” Mangası Animeye Uyarlanabilir

Chainsaw Man mangasının arkasındaki beyin olan Tatsuki Fujimoto’nun tek vuruşluk mangası “Look Back” bir anime uyarlaması alıyor olabilir.

Chainsaw Man Yaratıcısının Look Back Mangası Anime Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü Chainsaw Man mangasının yazarı Tatsuki Fujimoto, bu kez tek vuruşluk mangası Look Back için başka bir anime uyarlamasına hazırlanıyor gibi görünüyor.

İlk olarak 19 Temmuz 2021’de Shueisha’nın Shonen Jump+ platformunda 143 sayfalık tek atımlık bir web mangası olarak yayınlanan Look Back, daha sonra 3 Eylül 2021’de yine Shueisha tarafından yayınlanan tek bir basılı ciltte satışa çıktı. Manganın popülerliği kısa sürede anime adaptasyou için hayranları arasında bir beklentiye yol açtı.

Tatsuki Fujimoto, Shueisha veya herhangi bir animasyon stüdyosu tarafından resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, lookback-anime.com alan adının yakın zamanda kaydedilmesi, yaklaşan bir anime uyarlaması olasılığını güçlü bir şekilde gösteriyor.

- Reklam -

Web sitesi alan adı kaydının ötesinde ek ayrıntıların olmamasına rağmen hayranlar arasında spekülasyonlar dolaşmaya başladı bile. Bazıları kaynak materyalin nispeten kısa uzunluğu göz önüne alındığında, anime uyarlamasının orijinal bir video animasyonu (OVA) veya bir film şeklinde olabileceğini düşünüyor. Özellikle Chainsaw Man’deki çalışmalarıyla bilinen MAPPA’nın bu potansiyel uyarlama için dizginleri ele alabileceğine dair spekülasyonlar da var.

Chainsaw Man Yaratıcısının Look Back Mangası Anime Olabilir

Chainsaw Man Yaratıcısı Tatsuki Fujimoto’nun “Look Back” Mangası Ne Anlatıyor?

Look Back, Ayumu Fujino ve Kyomoto adındaki iki kızın sanat ve arkadaşlık dünyasındaki yaşamlarını ele alıyor. Okul gazetesindeki dört panelli manga şeritleriyle tanınan Fujino, yuvasını yetenekli ama münzevi Kyomoto ile paylaşması istendiğinde kendini zorlanmış buluyor. Sanatsal yolculukları beklenmedik şekillerde gelişen ikilinin hayatları derin ve öngörülemez bir şekilde şekillenmeye başlıyor.

Resmi duyuru henüz yapılmamış olsa da, Tatsuki Fujimoto’nun eserlerinin hayranları ve Look Back’in anlatımıyla ilgilenenler, muhtemelen mart ayındaki Anime Japan etkinliğinde daha fazla haber bekleyebilirler. O zamana kadar meraklılar Shonen Jump uygulamasında tek atımlık mangayı okuyarak Fujimoto’nun Chainsaw Man dışında nasıl bir iş ortaya koyduğuna göz atabilir.

- Reklam -

Look Back Mangası Anime Olabilir

Yazarın anime uyarlaması alan Chainsaw Man’i ise Reze Arc adıyla bir sinema filmi uyarlaması alıyor. Henüz ne zaman vizyona gireceği bilinmeyen yapımın ilk fragmanı geçen yılın sonunda paylaşılmıştı.

Look Back mangasını okumuş muydunuz? Anime uyarlama ihtimali konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Sportskeeda

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Back to Black Filminden Yeni Fragman

Amy Winehouse’un Hayatını Konu Alan “Back to Black” Filminden Yeni Fragman

Zavallılar - Alasdair Gray

Yorgos Lanthimos’un “Poor Things” Filmine İlham Olan Alasdair Gray İmzalı “Zavallılar” Yeniden Türkçede