in ,

“Sonic 3” Filmi Kadrosuna “Jessica Jones” ve “Ted Lasso”dan Takviyeler

Sonic 3 filmi oyuncu kadrosu yeni isimler ile genişliyor. Yapıma son katılanlar arasında “Jessica Jones” ve “Ted Lasso”dan yıldızlar da var.

Sonic 3 Filmi Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Sonic 3 filmi oyuncu kadrosu netleşmeye devam ediyor. Sonic the Hedgehog’un devam macerasında ekibe 6 yeni isim daha dahil oldu.

SEGA’nın popüler video oyun serisi Kirpi Sonic, 2020 yılında yarı animasyon yarı live-action bir formatta beyaz perdeye taşındı. Yönetmenliğini Jeff Fowler’ın üstlendiği yapımda Ben Schwartz Sonic’in sesi olurken James Marsden, Jim Carrey, Natasha Rothwell ve Adam Pally de kadrodaki diğer isimlerdi. 90 milyon dolarlık bütçesiyle dünya çapında 302 milyon dolar kazandıran yapım, kısa süre içerisinde ikinci macerayı garantiledi.

Aşağı yukarı aynı bütçeyle çekilen ikinci yapım, ilkini de geride bırakarak toplamda 405 milyon dolar hasılatı buldu. Bu durumla birlikte hem yeni TV dizisi hem de üçüncü film için düğmeye basılmakta gecikilmedi.

- Reklam -

Sonic 3 Film

Sonic 3 Filmi için Oyuncu Kadrosu Çalışmaları Devam Ediyor

SEGA’nın ünlü oyun serisinden uyarlanan Sonic 3, oyuncu kadrosuna dikkat çekici eklemeler yaparak adından söz ettiriyor. Jeff Fowler, üçüncü yapım için geri dönmeye hazırlanırken serinin yeni halkasında yapıma katılan son isimler belli oldu.

Netflix’in Jessica Jones dizisinde başrolde yer alan Krysten Ritter ile Apple TV+’ın sevilen yapımı Ted Lasso’da Dani Rojas’ı oynayan Cristo Fernández Sonic 3 kadrosuna dahil oldu. Bu ikiliyle birlikte yapıma eklenen oyuncular arasında Jorma Taccone (MacGruber, Pop Star: Never Stop Never Stopping), Sofia Pernas (Jane the Virgin), James Wolk (Watchmen, Harley Quinn) ve Ayla Browne (Furiosa) bulunuyor. Öte yandan bu isimlerin hangi karakterleri canlandıracağı ise belirsizliğini koruyor.

Sonic the Hedgehog 3 filminde Jim Carrey’nin Doktor Robotnik rolünü yinelemesi bekleniyor. Carrey, her ne kadar emeklilik planlarından bahsetse de şimdilik üçüncü defa Robotnik olarak beyaz perdeye dönecek gibi görünüyor.

Sonic 3 Filmi Oyuncu Kadrosu - Krysten Ritter - Cristo Fernandez

- Reklam -

Yapımda geri döneceği bilinen diğer isimler arasında Tom Wachowski rolüyle James Marsden, Knuckles rolüyle Idris Elba ve Tails rolüyle Colleen O’Shaughnessy yer alıyor.

Serinin ikinci filminin jenerik sonrası sahnesi, Shadow the Hedgehog’un gelecek yapımda ana kötü karakter olabileceğine dair işaretler vermişti. Ancak Sonic 3 filminin konusuna dair detaylar hâlâ saklı tutuluyor.

Sonic the Hedgehog 3 filmi 20 Aralık 2024 tarihinde vizyona girecek.

Sonic 3 filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Galler Roma Dönemi Tuvalet Kaşığı

Galler’de Roma Döneminden Kalma Gümüş Bir ‘Makyaj Kaşığı’ Ortaya Çıkarıldı

Back to Black Filminden Yeni Fragman

Amy Winehouse’un Hayatını Konu Alan “Back to Black” Filminden Yeni Fragman