in ,

“Black Mirror” 7. Sezon 2025’te Yayınlanacak: İşte Yeni Sezona Dair Son Detaylar

Black Mirror 7. sezon hakkında yeni detaylar belli oldu. Yeni sezon duyurusuyla birlikte çıkış tarihi olarak 2025 işaret edildi.

Black Mirror 7. Sezon Yayın Tarihi - Detayları
- Reklam -
- Reklam -

Black Mirror 7. sezon 2025 yılı içerisinde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Netflix’in popüler distopik dizisinin yeni dönemine dair detaylar belli oldu.

Ekran yolculuğuna 2011 senesinde Channel 4’da başlayan Black Mirror; 2016’dan beri Netflix çatısı altında izleyicilerin karşısına çıkıyordu. 2019’da yayınlanan 5. sezonun ardından uzun bir ara veren dizi; 6. sezonuyla 2023 yazında geri dönmüştü.

Bugüne dek toplamda 6 Emmy kazanan dizi; 6. sezonunda Aaron Paul, Ben Barnes, Annie Murphy, Salma Hayek Pinault ve Zazie Beetz gibi yıldız isimleri ağırlamış; format olarak da köklerinden biraz daha farklılaşmıştı.

- Reklam -

Black Mirror 7. Sezon Yayın Tarihi - USS Callister 2 Detayları

7. sezon onayını geçen kasım ayında alan Black Mirror’da, yeni sezona dair ilk detaylar belli olmaya başladı.

Black Mirror 7. Sezon Bölüm Sayısı ve Yayın Tarihi Açıklandı

Black Mirror 7. sezon toplam 6 bölümden oluşacak ve dizi 2025 yılı içerisinde Netflix ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Önceki sezonda yenilikler denemekten çekinmeyen Charlie Brooker, 7. sezonda da daha önce yapmadığı bir tercihte bulunarak bir “devam bölümüne” imza atacak. Dizi yeni sezonunda, 2017 yılında yayınlanan 4. sezonun popüler bölümlerinden USS Callister’ın devam hikâyesini ağırlayacak. 4. sezonun popüler bölümleri arasında yer alan ve bir tür Star Trek parodisi olan bu maceranın devamı gelecek yıl izleyicilerle buluşacak.

Black Mirror 7. Sezon Yayın Tarihi - USS Callister 2 Detaylar

Yapımdan yayınlanan kısa tanıtım videosunda, “Robert Daly öldü ama USS Callister mürettebatı için sorunlar daha yeni başlıyor,” ifadesine yer veriliyor. USS Callister bölümünde Jesse Plemons, dijital klonlarıyla bir simülasyon yürütmek için çalışanlarının DNA’larını kullanan devasa bir çevrimiçi oyunun ortak yaratıcısı Robert Daly’yi canlandırmıştı.

- Reklam -

Bölümün senaryosunu Charlie Brooker ile William Bridges kaleme kalırken yönetmen koltuğunda Toby Haynes yer almıştı.

Bununla birlikte 7. sezonda yer alan diğer bölümler hakkında şimdilik bir detay açıklanmadı. Ancak USS Callister’ın devamı için Cristin Milioti, Jimmi Simpson, Michaela Coel, Billy Magnussen, Milanka Brooks, Osy Ikhile ve Paul G. Raymond gibi isimlerin rollerini yineleyebileceği tahmin ediliyor.

Black Mirror 7. Sezon Yayın Tarihi - Detaylar

Black Mirror dizisi, hızla gelişen teknolojinin distopik boyutları beraberinde getirdiği karanlık geleceklere hiciv dolu bakışlar atmasıyla tanınıyor.

Black Mirror 7. Sezon Duyuru Videosu | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Black Mirror 7. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

On Dakika Otuz Sekiz Saniye Dizi Uyarlaması - Elif Şafak

Elif Şafak’ın Booker Adayı “On Dakika Otuz Sekiz Saniye” Romanı Dizi Oluyor

Halil Babilli Söyleşi - Prensesin Tebaası

Halil Babilli ile Ölümsüz Gelincik Theo’nun İzini Süren “Prensesin Tebaası” Romanı Üzerine Söyleşi