in ,

Tom Selleck’li Suç Dizisi “Blue Bloods” 14. Sezon ile Final Yapıyor

Blue Bloods 14. sezon ile ekranlara veda ediyor. Başrolünde Tom Selleck’in yer aldığı uzun soluklu suç dizisi için final kararı alındı.

Blue Bloods 14. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

Blue Bloods 14. sezon ile final yapıyor. İki kısım hâlinde yayınlanacak son sezon ile CBS’in ünlü suç yapımı izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor.

Yolculuğuna 2010 yılında CBS kanalında başlayan Blue Bloods dizisi iki kısımdan oluşacak yeni sezon onayı ile birlikte final kararı aldı. Suç, dram ve gizem türlerindeki yapımın yaratıcı koltuğunda Mitchell Burgess ve Robin Green ikilisi yer alıyordu.

14 yıllık serüveninde 1 Primetime Emmy adaylığı alan dizi, bir grup New York polisinin suçla mücadelesini konu alıyor.

- Reklam -

Tom Selleck’in uzun soluklu macerası Blue Bloods resmen sona eriyor. Gelecek 14. Sezon dizinin son sezonu olacak ve iki kısım hâlinde yayınlanacak. CBS’in en sevilen dizileri arasında yer alan yapım, kısa süre önce final sezonunu duyuran Young Sheldon gibi 18 bölümlük bir final sezonuyla ekranlara veda edecek.

Blue Bloods 14. Sezon Final - CBS

Blue Bloods 14. Sezon 2 Kısım Hâlinde Yayınlanacak

Blue Bloods geçen 13 yıl boyunca 13 sezonda toplam 275 bölüm yayınladı. Yapım noktalandığında ardında 293 bölüm bırakmış olacak.

New York polis departmanında çalışan Reagan Ailesi’nin hem kendileriyle hem de suçla olan hikâyelerini ekrana taşıyan yapım CBS’in gelmiş geçmiş en uzun soluklu 10 dizisi arasında yer alıyor.

Dizi hakkında açıklamalarda bulunan başrol Tom Selleck şu ifadeleri kaydetti:

“Geçen 13 yıl boyunca sadece New York’u koruyan ve hizmet eden kadın ve erkekleri onurlandırmakla kalmayıp aynı zamanda ailenin önemini de sergileyen bir dizide çalışmak benim için bir onur ve ayrıcalıktı.”

Selleck ayrıca oyuncuları ve ekip için övgü dolu sözler kullanarak onlarla çalışmayı “gerçekleşen bir rüya” olarak tanımladı ve, “her cuma akşamı onlarla akşam yemeğinde bir araya gelen” hayranlarına teşekkür etti.

- Reklam -

CBS Entertainment Başkanı Amy Reisenbach ve CBS Stüdyoları Başkanı David Stapf da yaptıkları ortak açıklamada şunları kaydetti:

“Bu özel diziyi geliştirdiği için efsanevi Leonard Goldberg’e ve Amerika’nın bir aile olarak kucaklayıp Reagan’ın yemek masasında hoş karşılanan konuklar olarak izlediği Tom Selleck öncülüğündeki muhteşem oyuncu kadrosuna sonsuza kadar minnettar kalacağız.

“Ayrıca sadık izleyicilerimiz için şimdiye kadarki en tatmin edici sezon olmasını beklediğimiz bu final bölümünü tasarlarken başyapımcı Kevin Wade’in rehberlik ettiği inanılmaz yazar ve yapımcılarımıza, yıllarca süren etkileyici bölümler için içtenlikle teşekkür ediyoruz.”

Blue Bloods 14. Sezon Dizi Finali

Dizinin oyuncu kadrosunda Tom Selleck’e Will Estes, Len Cariou, Marisa Ramirez, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan ve Vanessa Ray gibi isimler eşlik ediyor.

Blue Bloods 14. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Blue Bloods 14. sezon ilk 10 bölümü ile 16 Şubat 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Kalan 8 bölüm ise 2024’ün sonbaharında yayınlanacak.

Blue Bloods 14. sezon hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Naruto Filmi Detayları Belli Oldu

Live Action “Naruto” Filmi Geliyor: Yeni Detaylar Belli Oldu

Scott Pilgrim 2. Sezon Çıkacak mı

Netflix’in “Scott Pilgrim” Animasyonu Tek Sezonluk Mini Dizi Olarak Tasarlandı