in , ,

Netflix’in “Scott Pilgrim” Animasyonu Tek Sezonluk Mini Dizi Olarak Tasarlandı

Scott Pilgrim 2. Sezon için meraklı bekleyişe geçen hayranlara çizgi romanın yaratıcısı Bryan Lee O’Malley’den kötü haber.

Scott Pilgrim 2. Sezon Çıkacak mı
- Reklam -
- Reklam -

Scott Pilgrim 2. Sezon büyük ihtimalle hiçbir zaman çekilmeyecek. Netflix’in animasyon formatında ekrana taşıdığı diziye dair konuşan Bryan Lee O’Malley, bu macerayı tek sezon olarak tasarladıklarını açıkladı.

Kanadalı çizgi roman sanatçısı Bryan Lee O’Malley tarafından 2004 yılında yaratılan Scott Pilgrim, 2010 yılında Edgar Wriht tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Michael Cera ve Mary Elizabeth Winstead’ın başrollerini paylaştığı yapım, geek dünyasında geniş bir izleyici kitlesine erişmiş ve zaman içerisinde kült hâline gelmişti.

Video oyununa da adapte edilen seri son olarak Netflix tarafından animasyon formatında dizi uyarlamasına da kavuştu. Scott Pilgrim Takes Off adını taşıyan macera 17 Kasım 2023’te yayına girdi ve toplam 8 bölüm sürdü.

- Reklam -

Animasyon dizisinin seslendirmesi için film uyarlamasının yıldızları Michael Cera ve Mary Elizabeth Winstead geri dönmüş ve bu tercih hayranlar tarafından takdirle karşılanmıştı.

Scott Pilgrim 2. Sezon Ne Zaman

Macera kendi içinde tamamlansa da geniş bir külliyata sahip olan Scott Pilgrim anlatısının olası bir 2. sezon ile devam edebileceği düşünülüyordu. Ancak Rolling Stone’a konuşan Bryan Lee O’Malley, bu ihtimale giden kapıları büyük oranda kapatmış oldu.

Scott Pilgrim 2. Sezon Olası Görülmüyor

Bryan Lee O’Malley verdiği demeçte yeni diziyle ilgili olarak, “Şimdilik kendi kendine yetiyor,” değerlendirmesinde bulundu.

“Yaptığımız şeyi çok sevdik. Her şeyi oraya koyduk. Dışarıda kalan hiçbir fikrimiz yok. Hemen hemen hepsini yapıma dahil ettik. Asla asla demem ama şu anda yeni bir sezonun olması için aynı anda yaklaşık 50 farklı mucize gerekecek gibi görünüyor. Bekleyip göreceğiz.”

Scott Pilgrim 2. Sezon Gelecek mi

O’Malley, yapım ekibin projeyi mini dizi olarak tasarladığını da belirtti.

- Reklam -

“İnsanlar her zaman dizilerin bir sezondan sonra iptal edilmesinden şikâyet ediyor. Biz de her şeye karşı tedbirimizi aldık ve kendi kendine yeten bir sezon yapmaya çalıştık.”

Dizinin ortak yürütücülerinde Ben Grabinski de Scott Pilgrim 2. sezon üzerinde çalışmadıklarını doğruladı:

“2. sezon üzerinde çalışmıyoruz. Elimizde başka bir fikrimiz yok. Her şeyi buna yatırdık ve yaptıklarımızla gurur duyduğumuz harika bir finale sahip olduğumuzu düşünüyoruz.

Genel olarak devam projesi için herhangi bir plan yapmıyorum. Belki bir gün içimizden biri 2. sezon için gerçekten harika bir fikirle gelir. Ama şimdilik tüm beynim ve kalbim mevcut işte ve bunu dünyaya duyurmak için çalışıyor.”

Scott Pilgrim Animesinden İlk Fragman Yayında

Hem O’Malley hem de Grabinski Scott Pilgrim 2. Sezon için kapıları tamamen kapatmasalar da yakın gelecekte bir devam macerası pek de olası gözükmüyor.

Scott Pilgrim 2. Sezon beklentilerine verilen bu dürüst yanıtı siz nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Blue Bloods 14. Sezon Final

Tom Selleck’li Suç Dizisi “Blue Bloods” 14. Sezon ile Final Yapıyor

En Nefret Edilen 10 Dizi Karakteri

Tüm Zamanların En Çok Nefret Edilen 10 Dizi Karakteri