in ,

“Bridgerton” 4. Sezon En Az 2 Yıl Sonra Yayınlanacak

Bridgerton 4. sezon hakkında konuşan showrunner Jess Brownell, hayranların en az 2 yıl daha beklemeleri gerektiğini söyledi.

Bridgerton 4. Sezon Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Bridgerton 4. sezon hakkında ilk açıklama dizinin showrunner’ı Jess Brownell’dan geldi. Ünlü yazar, gelecek sezon için izleyicilerin önünde en az 2 yıl daha olduğunu dile getirdi. İzlenme rekorları kıran Netflix dizisi 3. ve 4. sezon onaylarını aynı anda 2021 yılında almıştı.

Amerikalı yazar Julia Quinn’in 8 kitaplık tarihi romantik kurgu serisi 2020 yılında Netflix dizisine uyarlandı. İlk sezonuyla ciddi bir kitleye ulaşmayı başaran yapım tek sezonla 80 milyondan fazla izleyiciyle tanıştı ve yeni sezon onaylarını arka arkaya aldı. 1800’lü yılların başında geçen dizi, Bridgerton Ailesi’nin yaşadıkları olayları takip ediyor.

8 bölümden oluşan 3. sezonun ilk dört bölümü 16 Mayıs’ta, kalan dört bölüm ise 13 Haziran’da yayına girdi. Böylelikle hayranlar, onayını üç yıl önce almış olan Bridgerton 4. sezona dikmeye başladı.

- Reklam -

Bridgerton 4. Sezon Çıkış Tarihi Hakkında En İyimser Takvim 2026’yı Gösteriyor

Yapımcı Jess Brownell, hayranların hit Netflix dizisinin bir sonraki sezonu için ne kadar beklemeleri gerektiğini açıkladı.

The Hollywood Reporter’a konuşan Brownell açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sezonları daha hızlı yayınlamak için çalışıyoruz. Ancak çekimler sekiz ay sürüyor ve ardından kurgulanmaları ve her dile çevrilmeleri gerekiyor. Yazım süreci de çok fazla zaman alıyor. Bu yüzden iki yıllık bir tempodayız. Hızlanmaya çalışıyoruz, ancak bu aralıkta kalmaya devam edeceğiz.”

Bridgerton 4. Sezon

Bununla birlikte Brownell, gelecek sezonda hangi karakterin öne çıkacağı konusunda ipucu vermeyerek, “Birkaç kez neredeyse ağzımdan kaçırdım, bu yüzden sormaya devam edin, belki bir gün gelir yine söyleyiveririm,” şeklinde konuştu.

Brownell 4. sezon senaryosunda “sona yaklaştıklarını” kaydederken aynı zamanda “bunun en iyi işlerinden birisi olduğunu” dile getirdi.

- Reklam -

Nisan ayında Brownell, gelecekteki sezonların her türlü aşkı keşfetmeye devam edeceğini paylaşmış ve şöyle konuşmuştu:

“Bu, birçok açıdan aşk hakkında bir dizi ve bence queer aşkı ön plana çıkarmamız ve queer hikâyeleri anlatmamız doğru. Ekranlarda daha fazla queer mutluluk görmek istiyorum ve bu, yapımcı rolüne adım attığımda kesinlikle önceliklerimden biriydi.

“Bu sezon ve gelecek birkaç sezonda bu durum nasıl gelişecek, spesifik olarak söyleyemem. Ancak hayranların bunu görmesini heyecanla beklediğimi söyleyebilirim.”

Bridgerton 4. Sezon Tarih

Brownell’in açıklamasına göre Bridgerton 4. Sezon en iyi ihtimalle 2026’nın mayıs ayında yayınlanacak.

Bridgerton 4. sezon için verilecek arayı siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: People

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Catherine Laga’aia - Moana Film - Başrol

Catherine Laga’aia, Disney’in Live-Action “Moana” Filminde Başrolü Canlandıracak

2023 Kayıp Rıhtım Okur Anketi Oylama

2023 Kayıp Rıhtım Okur Anketi’nde Oylama Süreci Başladı