in ,

“The Evil Dead”in Yıldızı Bruce Campbell, “James Bond”un Kötü Karakterini Canlandırmak İstiyor

Bruce Campbell, gelecek “James Bond” filminde kötü karakteri canlandırmak istediğini dile getirdi. The Evil Dead serisindeki Ash karakteriyle tanınan oyuncu 007 evrenindeki tercihini açıkladı.

Bruce Campbell James Bond Kotusu
- Reklam -
- Reklam -

Bruce Campbell, yeni James Bond filminde kötü karakteri canlandırma fikriyle ilgileniyor. The Evil Dead serisindeki Ash Williams rolüyle tanınan aktör, gözlerini 007’nin sıradaki macerasına dikti.

2021 yılında vizyona giren Cary Joji Fukunaga imzalı 25. James Bond filmi No Time to Die ile birlikte Daniel Craig role veda etmişti. Craig’in 2006’da Casino Royale ile başlayan Bond yolculuğu Quantum of Solace, Skyfall ve Spectre ile devam etmiş ve 2021’de sona ermişti.

Serinin hayranları yeni James Bond’un kim olacağına dair birçok tahminde bulunurken Bond’un yapımcısı Barbara Broccoli de karakterin erkek ve İngiliz olacağını belirtmiş ancak başka bir ipucu vermemişti.

- Reklam -

The Evil Dead serisindeki Ash Williams karakteriyle akıllarda yer edinen Bruce Campbell’a adanmış bir X (eski Twitter) hesabı, Campbell’ın 007’yi canlandırdığı bir hayran posterine yer verdi.

Bruce Campbell - James Bond

Posterde Campbell, Ash vs. Evil Dead’deki rol arkadaşları Ray Santiago ve Dana DeLorenzo ile birlikte 007 logosunun ardında bulunuyor.

Bruce Campbell ise bu gönderiye mor bir takım elbise giydiği fotoğrafını paylaşarak, “Asla olmaz! Tercihim her zaman Bond kötüsünden yana!” yanıtını verdi.

Bruce Campbell - James Bond Kötü Karakteri

Bugüne dek James Bond serisinde kötü karakterleri canlandıran aktörler arasında Christopher Lee, Charles Dance, Mads Mikkelsen, Christopher Walken, Javier Bardem, Christoph Waltz, Andrew Scott ve Rami Malek gibi isimler yer aldı.

Campbell, çoğunlukla Evil Dead serisindeki Ash rolüyle tanınsa da aktör birçok kült hâline gelmiş B-filmlerinde de rol aldı. Evil Dead’in yönetmeni Sam Raimi ile üç Spider-Man filminde tekrar bir araya gelen aktör, 2022’de Raimi tarafından yönetilen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde Pizza Poppa olarak yer aldı.

- Reklam -

Campbell o süreçte verdiği bir demeçte Marvel’da canlandırdığı karakterlere dair şöyle konuşmuştu:

“Doctor Strange sayesinde artık çoklu evrendeyim. Pizza satıcısı değilim, tamam mı? Karakterimin sadece bir pizza satıcısı, bir yer gösterici veya bir ring anonsçusu olduğunu düşünmek büyük bir hata olur. Buna çoklu evren denir, dostum. Karakter aynı ama onun kim olduğunu gerçekten bilmiyoruz. Henüz ortaya çıkmadı.”

Bruce Campbell

Campbell’ın sıradaki projesi Peacock’ta yayınlanacak olan drama dizisi Hysteria! olacak.

Yeni James Bond’u kimin canlandıracağı, yapımın yönetmeni, senaristi ve diğer oyuncuları gibi detaylar ise hâlâ belirsizliğini koruyor.

Siz Bruce Campbell’ı James Bond evreninde kötü karakter olarak görme fikrine nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:
    1. sınıf korku filmlerinde oynamış biri için çok iddialı bir çıkış olmuş bence. Umarım yeni Bond Henry Cavil olur bu arada, :slight_smile: Zaten kendisi Britanyalı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hajime Isayama Manga Önerisi Blue Giant

“Attack on Titan”ın Yaratıcısı Hajime Isayama’dan Hayranlarına Manga Serisi Önerisi

Piglet Korku Filmi

Winnie the Pooh’nun Sevimli Dostu Piglet, Slasher Türü Korku Filminde Seri Katil Olarak Sahneye Çıkacak