in ,

“Call of Duty: Black Ops 6” İlk Günden Game Pass’e Gelecek: İşte Yeni Fragman

Call of Duty: Black Ops 6 hakkında beklenen haber geldi. Microsoft, ünlü oyun serisinin yeni halkasının ilk günden Xbox Game Pass’e çıkacağını açıkladı.

Call of Duty: Black Ops 6 - Xbox Game Pass - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Call of Duty: Black Ops 6 oyunu ufukta gözükmüşken hayranların en büyük merakı yapımın ilk günden Xbox Game Pass’e gelip gelmeyeceğiydi. Microsoft, dün gönderdiği bir bildirimle bu soruya açık ve net bir cevap verdi: “İlk gününde Game Pass’te olacak.”

Microsoft’un 68,7 milyar dolar karşılığında Activision Blizzard’ı satın alış süreci çeşitli ülkelerin rekabet kurullarından onay aldıktan sonra Ekim 2023’te tamamlanmıştı. Oyuncuların gözü ise Activision Blizzard çatısı altındaki büyük  markaların Game Pass’e gelip gelmeyecekleriydi. Bu konudaki en büyük tartışma ise her yıl en çok satan oyunlar listelerine girmeyi başaran Call of Duty serisinin yeni adımıydı. Rekabet davalarında Microsoft’un rakipleri, genellikle CoD serisinin akıbeti üzerinden haksız rekabet vurgusu yapmaktaydı.

Call of Duty: Black Ops 6 - Game Pass - Fragman

- Reklam -

Şimdi ise tüm bunlar geride kaldı ve Microsoft, harcadığı milyarlarca doların ardından yeni Call of Duty oyunu Black Ops 6 hakkındaki müjdeli haberi verdi.

Call of Duty: Black Ops 6 Yayınlandığı Gibi Game Pass’e Eklenecek

Geçen haftalarda resmi olarak duyurulan Call of Duty: Black Ops 6, ilk günden itibaren Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek.

Xbox Wire’da yayınlanan bir blog gönderisiyle Call of Duty: Black Ops 6’in bu yılın ilerleyen zamanlarında Microsoft’un oyun abonelik hizmetinde yer alacağı açıklandı.

Xbox Game Pass’in kıdemli topluluk yöneticisi Megan Spurr, “Game Pass üyelerinin Call of Duty: Black Ops 6’i ilk günden itibaren Game Pass ile oynayabileceklerini doğrulamaktan heyecan duyuyoruz,” açıklamasını yaptı.

Call of Duty: Black Ops 6 - Xbox Game Pass

- Reklam -

Ayrıca yapımdan yayınlanan yeni bir fragman ile beraber Black Ops 6’in hem konsollar için Xbox Game Pass hem de PC Game Pass’te mevcut olacağı onaylandı.

Bu ayın başlarında Microsoft’un yeni Call of Duty maceralarını Game Pass’e ekleyip eklememe konusunda ciddi tartışmalar yapılmış ve CoD serisinin satışlarından elde edilecek gelirin kaybedilmesinin problemli taraflarına dikkat çekilmişti. Activision’ın her yıl ortalama 20 milyonun üzerinde Call of Duty kopyası sattığı biliniyor. Oyun için planlanan etiket fiyatının ise yaklaşık 70 dolar olacağı öngörülüyordu.

Microsoft’un Game Pass Ultimate aboneliğinin fiyatlarını artırmayı planlayıp planlamadığı ise hâlâ belirsiz. Öte yandan şirket Call of Duty: Black Ops 6 için bir çıkış tarihi açıklamadı. Ancak yapımın 2024 yılı içerisinde oyuncularla buluşması bekleniyor.

Call of Duty: Black Ops 6 Yeni Fragman

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Siz yeni Call of Duty oyunu için alınan Game Pass kararını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yapıma dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Verge

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hunter x Hunter Mangasında 8 Bölüm Hazır

“Hunter x Hunter” Mangası Devam Bölümleriyle Geliyor: Togashi 8 Bölümün Hazır Olduğunu Duyurdu

George R.R. Martin Uyarlamalar Üzerine

George R.R. Martin’den Kaynak Materyale Sadık Kalmayan Senaristlere Eleştiri: “Asla Daha İyisini Yapamazlar”