in ,

‘Arabalar’ın Yolculuğu Devam Ediyor: “Cars 4” Filmi Hazırlıkları Başladı

Cars 4 filmi için hazırlıklar başladı. Disney ve Pixar, Şimşek McQueen ile dostlarının yeni beyaz perde yolculuğu için düğmeye bastı.

Cars 4 Filmi Geliyor: Arabalar 4 için Hazırlıklar Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Cars 4 filmi hazırlıkları başladı. Pixar’ın Arabalar serisi devam macerası ile geliyor. Ayrıca evrende geçen yeni spin-off’ların yolda olduğu duyuruldu.

Pixar Animasyon Stüdyoları, Cars serisinin dönüşü için hazırlanıyor gibi görünüyor ve Cars 4’ün yanı sıra birkaç yan projenin geliştirildiğini imâ ediyor.

Pixar’da Arabalar serisinin arkasındaki yaratıcı güç olan Jay Ward, Porsche Rennsport Reunion 7’deki bir lansman sırasında devam filmi hakkında ipuçları verdi. Jay Ward, sanat koordinatörü ve ek ses katkıcısı olarak hem Arabalar hem de Arabalar 3’te önemli roller oynadı. Pixar yolculuğuna 1998’in sonlarında Monsters, Inc. ile başlayan Ward, otomotiv uzmanlığı ve tutkusuna derinlemesine dalmış olan serinin koruyucusu olarak kabul ediliyor.

- Reklam -

Serinn geleceğiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Arabalar’la ilgili daha çok şey var ama şimdilik daha fazlasını söyleyemem. Cars’ın devam edecek bir hayatı var. Şu anda birkaç yıl içinde göreceğiniz bazı gerçekten eğlenceli projeler üzerinde çalışıyorum. Bunları yapmak biraz zamanımızı alıyor.”

Cars 4 Filmi Geliyor: Arabalar 4 için Hazırlıklar Başladı

Cars 4 Filmi ile Arabalar’ın Meşhur Karakteri Şimşek McQueen Farklı Bir Role Bürünebilir

Cars 4, yapımcı Kevin Reher’in 2017’de dördüncü bir ana seri film olasılığını ima etmesinin ardından zaten beklenen bir yapımdı. Reher, ilgi çekici bir hikâyenin önemini vurgulayarak şunları söylemişti:

“Anlatılacak iyi bir hikâye olduğu sürece yatırım yapmaya değer. Bu karakterleri seviyoruz, onları izleyici kadar biz de seviyoruz.”

- Reklam -

Şu anki iddialar Cars 4 filminde Şimşek McQueen’in akıl hocalığı rolüne geçişini, eski çırağı Cruz Ramirez’e rehberlik etmesini ve onunla rekabet etmesini konu alabileceğini gösteriyor.

İlk defa 2006’da yılında beyaz perdeye gelen Arabalar, 2011 ve 2017’de yayınlanan devam filmleriyle başarıya ulaştı. 2013’teki Planes ve 2014’teki devam filmi gibi spin-off’lar ile evren daha da genişledi. Ayrıca serinin dört bağımsız kısa filmi ve 2008’den 2014’e kadar Disney Channel, Toon Disney ve ABC Family’de yayınlanan Cars Toons adlı bir dizi kısa animasyonu yapıldı. Son olarak sekiz dakikalık kısa filmlerden oluşan Cars on the Road 2022’de Disney+ kütüphanesine eklendi.

Cars 4 Filmi Geliyor: Arabalar 4 için Hazırlıklar Başladı

Cars 4 ihtimali hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yıllar sonra seriye bir devam filmi gelmeli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

BluTV Resmen Warner Bros. Discovery'nin Oldu

Resmileşti: BluTV Artık Warner Bros. Discovery’nin Çatısı Altında Devam Edecek

En Karanlık Dürtülerin Ardındaki Temel İtici Güç Ortaya Çıktı

En Karanlık Dürtülerin Ardındaki Temel İtici Güç Ortaya Çıktı