in , ,

Classroom of the Elite’in 3. Sezonu Ertelendi: İşte Popüler Animenin Yeni Çıkış Tarihi

Classroom of the Elite 3. sezon yayın tarihi ertelendi. Popüler anime serisinin hayranları yeni bölümler için bir süre daha beklemek zorundalar.

Classroom of the Elite 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Classroom of the Elite 3. sezon yayın tarihi değişti. Hayranlar popüler anime serisinin yeni bölümleri ve Ayanokoji’nin maceraları için bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar.

Classroom of the Elite, öğrencilerin toplumun seçkin liderleri olmak üzere eğitildiği prestijli bir lisede geçiyor. Baş karakter Kiyotaka Ayanokoji, olağanüstü zeka ve kurnazlığa sahip, görünüşte ortalama bir öğrencidir. Hikâye ilerledikçe izleyiciler Ayanokoji’nin maceralarını, saf zekâsını ve manipülatif becerilerini kullanarak üstesinden geldiği sorunları keşfederken, stratejik manevralarına tanık olur ve okulun ve diğer öğrencilerin karanlık gizemlerine tanık olur.

Daha önce Classroom of the Elite’in 3. sezonunun bu yıl içinde yayınlanması planlanıyordu, ancak resmi olarak bir yayın tarihi belirlenmemişti. Ne yazık ki, hayranlar Ayanokoji’nin maceralarına devam edecek olan yeni sezona atlamak için daha da uzun süre bekleyecek gibi görünüyor.

- Reklam -

Classroom of the Elite 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Classroom of the Elite 3. Seon Ocak 2024’te Çıkacak

Bir önceki sezonun sona erdiği yer göz önüne alındığında, hikâyenin uyarlandığı manganın 8. cildinden devam edileceği varsayılıyor. Bu da ’Karma Eğitim Kampı’ arkının gelecek sezonda uyarlanacağı anlamına geliyor. Serinin orijinal serisinden geriye sadece birkaç cilt kaldığı göz önüne alındığında, bu serinin aynı zamanda final sezonu olabilir. Ancak şu an için bu konuda resmi bir açıklama yok ve gelecek olan spin-off’lar ile bir şekilde devam edileceği tahmin ediliyor.

Karma Eğitim Kampı serisi, İleri Seviye Yetiştirme Lisesi öğrencilerinin zihinsel gelişimine odaklanacak. Kamp, kişisel gelişimi teşvik etmek için çeşitli aktiviteler ve zorluklar içeriyor ve arkadaşlıklar bir kez daha test edilecek. Bununla birlikte, kamp tüm katılımcılar için benzersiz ve unutulmaz bir deneyim sunacak.

- Reklam -

Classroom of the Elite 3. Sezon Yayın Tarihi Ertelendi

Animenin ilk sezonu, Temmuz 2017’de başladı ve Eylül 2017’de 12 bölümle sona erdi. Ardından, ikinci sezon beş yıllık bir aradan sonra Temmuz 2022’de başladı ve bu kez 13 bölümden oluşuyordu. Yeni sezonun bölüm sayısı henüz belirlenmemiş olsa da, tahminlere göre yine benzer bir sayıya sahip olacak. Cevaplar, Ocak 2024’te yayınlanacak olan ilk bölümün ardından ortaya çıkacak.

Classroom of the Elite’in ilk iki sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Dual Shockers

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arqonquin Arqonquin dedi ki:

    Bu habere üzüldüm, keşke hazır tatile girmişken çıksaydı :cry:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türk Fizikçi Furkan Öztürk

Türk Fizikçi, Yaşamın Kökenine Dair Bilim Dünyasının 175 Yıldır Peşinden Koştuğu Gizemi Çözdü

Şehir ve Şehir: China Miéville Kitabı Yeni Çevirisiyle Çıktı

China Miéville İmzalı “Şehir ve Şehir” Yeni Çevirisi ve Kapak Tasarımıyla Yeniden Türkçede