in ,

CNBC-e Ekranlara Geri Dönüyor: Bir Döneme Damga Vuran Kanalın İlk Programı Belli Oldu

CNBC-e kanalı 9 yılın ardından Türkiye’de yayın hayatına geri dönüyor. Kanalda yayınlanacak ilk programın adı ve sunucusu belli oldu.

CNBC-e Geri Dönüyor: Kanalın İlk Programı Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Uzun yıllardır ekranlardan uzak kalan CNBC-e nihayet geri dönüyor. Resmi X hesabından paylaşılan “-Merhaba!” mesajıyla izleyicileri heyecanlandıran kanal, sokak reklamlarıyla da dönüşünü duyurmaya başladı.

2015 yılında yayın hayatına son veren kanal, yerini TLC’ye bırakmıştı. Ancak kanalın eski yöneticileri, geçen yılın mayıs ayında CNBC-e’yi tekrar ekranlara getirme sözü vermişlerdi. Şimdi o vaatlerini yerine getiriyorlar. Peki hangi programla dönüş yapacaklar?

Medya dünyasından gelen son haberler, ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı’nın sunuculuğunu üstleneceği bir yarışma programıyla CNBC-e’nin geri dönüşünü başlatacağını gösteriyor. Kirazcı, 7 Haziran’da sezon finali yapacak olan Kızılcık Şerbeti dizisine veda ettikten sonra yeni görevine başlayacak.

- Reklam -

CNBC-e Geri Dönüyor: Kanalın İlk Programı Belli Oldu

Shine Medya’nın sahibi Adil Şentekin ile anlaşan Yiğit Kirazcı, 9 yıl aradan sonra Türkiye’de yeniden yayınlanacak olan İngiltere’nin fenomen yarışma programı Letterbox Türkiye’nin sunuculuğunu üstlenecek. Program, yaz boyunca CNBC-e’de ekrana gelecek.

Kanalda ayrıca eskisi gibi ekonomi programların yoğunlukla yer alması ve akşam saatlerinde de farklı yabancı dizilerin yayınlanması bekleniyor. Ancak şimdilik içerik konusunda ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.

CNBC-e Kanalı Ne Zaman Yayın Hayatına Başlayacak?

Kirazcı’nın Kızılcık Şerbeti’ndeki “Rüzgar” karakteriyle sergilediği performansın ardından sunuculuk koltuğuna oturması, hayranlarını heyecanlandırdı. Özellikle Nursema-Rüzgar ikilisinin dizideki yakınlaşması çok konuşulmuştu.

Letterbox Türkiye

- Reklam -

17 Ağustos 1983 doğumlu Kirazcı, aslen Burhaniyeli. Koç Lisesi’nden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okudu. Üniversite yıllarında modellik ve reklamlarda oyunculuk yaptı. 2007’de Son Tercih dizisiyle profesyonel oyunculuğa adım attı.

Dizilerin yanı sıra Kirazcı’nın sunuculuğunu üstleneceği Letterbox Türkiye de merakla bekleniyor. İngiltere’de fenomen olan bu yarışma programında, katılımcılar kelimeleri tahmin etmeye çalışıyor. Programın Türkiye’de ne kadar ilgi göreceği ise merak konusu.

CNBC-e Geri Dönüyor

CNBC-e’nin tam olarak ne zaman yayına başlayacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak dönüşüne dair işaretler ve kampanyalar, hayranlarını umutlandırdı. Sevilen kanalın yeniden izleyiciyle buluşması, medya dünyasına heyecan katacak gibi görünüyor.

Kanalın yeniden yayın hayatına başlayacak olması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce eskisi gibi bir ilgi olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Güzel ecnebi dizilerle tanışmamıza vesile olan kanal. :slight_smile:

  2. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    OOOHHHH! Eski dostumuz geri geliyor

  3. Avatar for Kitsune Kitsune dedi ki:

    Vay be ne güzel diziler çıkardı. Hatta bir de anime gecesi olurdu yanlış hatırlamıyorsam. :grinning:

  4. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Arada tek tük Anime filmleri yayinladigini hatırlıyorum ama seri olarak Anime yayinlamasi icin attigimiz maillere “kanalimizin boyle bir plani bulunmuyor” tarzi cevaplar aldigimiz kanaldi.

    Özetle cok da sasirtmadi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sweet Tooth Final Sezonundan Yeni Fragman

“Sweet Tooth”un Final Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı

Hayali Arkadaşlar Vizyon

“Sessiz Bir Yer” ve “Jack Ryan” ile Tanınan John Krasinski’nin “Hayali Arkadaşlar” Filmi Vizyonda