in ,

Disney Plus Abonelik Ücretleri İki Katına Çıktı: İşte Güncel Paket Fiyatları

Disney Plus abonelik ücretleri zamlandı. The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu, paket fiyatlarını %100’ü aşan oranda yükseltti.

Disney Plus Abonelik Ücretleri Zam
- Reklam -
- Reklam -

Disney Plus abonelik ücretleri %108 oranında yükseltildi. Popüler dijital yayın mecrası, güncel paket fiyatlarına iki katın üzerinde bir zam uyguladı.

Walt Disney Studios ve Walt Disney Television’ın geliştirdiği tüm yapımlar ile Marvel Studios, Lucasfilm, 20th Century Studios, Pixar, FX Networks, Searchlight Pictures ve National Geographic gibi markaların işlerini dijitale taşıyan Disney Plus, Türkiye’de Haziran 2022 tarihinde hizmete başladı.

Platform Türkiye’de yayına girdiği ilk dönemde, bütçe dostu abonelik ücretleri ve ses getiren kampanyalarıyla yarışta kendisine pay kapmaya çalıştı. Aradan geçen 1.5 yıllık süreyle beraber Disney Plus da abonelik ücretlerini ciddi oranlarda yükselten mecralar arasına katıldı.

- Reklam -

Yeni Disney Plus Abonelik Ücretleri Açıklandı

Disney Plus platformu, son güncellemeden beri aylık paketi 64,99 TL’den, yıllık paketi ise 649 TL’den satıyordu. Yeni zamlar ile bu fiyatlar iki katının da üzerine çıktı.

Disney Plus’ın yeni abonelik ücretlendirmeleri şu şekilde oldu:

  • Aylık abonelik 134,99 TL (eskiden 64,99 TL)
  • Yıllık abonelik 1349,90 TL (eskiden 649 TL

Disney Plus Abonelik Ücretleri Yeni Zam

Platformun internet sitesinde yer alan bilgilere göre yeni abonelik paketi fiyatları aylık üyelik almak isteyen yeni kişiler için 14 Şubat 2024 tarihinde geçerli olacak. Daha önce bu pakete üye olanlar ise 20 Mart 2024 veya bir sonraki tarihe denk gelen gelecek ödeme tarihlerinde fiyat güncellemesine tabi tutulacaklar.

Yıllık paketlerde de 14 Şubat 2024 tarihinden itibaren yeni ücret geçerli olacak. Bu tarihten önce yıllık paket satın alan üyeler, bir sonraki ödeme tarihi geldiğinde yeni fiyatlandırmayla tanışacaklar.

- Reklam -

İlk Günden Bu Yana Toplam %286 Zam

Disney Plus Türkiye’ye giriş yaptığında aylık 34,99 TL, yıllık ise 349,90 TL’lik bir fiyatlandırma yapmıştı. O tarihten bugüne dek platformun toplam yaptığı zam oranı ise %286’yı bulmuş oldu.

Öte yandan Türkiye’de henüz Disney’in reklamlı abonelik paketleri kullanılmıyor. Yurt dışında birçok ülkede test edilen bu özellik, kullanıcılara daha uygun -ama reklamlı- paketler sunmayı hedefliyor.

Disney Plus Türkiye Yeni Proje Alımını Durdurdu

Son olarak Netflix Türkiye de geçen günlerde abonelik ücretlerini güncellemiş ve en ucuz paketini 119,99 TL olarak belirlemişti.

Türkiye’deki yeni Disney Plus abonelik ücretleri hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Son 1 yılda ülkede hemen hemen herşeye aynı oranda zam geldi fakat Disney içerik olarak son 1 yılda %108’lik bir katkı sağlamadı.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Neden %500 yapmamışlar ki. %108 bayağı düşük bir zam oranı olmuş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Simay Yüksel - Alzheimer - Yapay Zeka Modeli

Lise Öğrencisi Simay Yüksel, Alzheimer’ın Erken Teşhisine Yardımcı Olabilecek Bir Yapay Zekâ Modeli Geliştirdi

Fare Dörtlemesi: Haruki Murakami'nin 4 Kitabı Bir Arada

Haruki Murakami’nin Popüler Kitaplarını Tek Ciltte Toplayan “Fare Dörtlemesi” Raflarda