in , ,

“Black Panther” Animasyon Dizisi “Eyes of Wakanda” Geliyor

Eyes of Wakanda animasyon dizisi duyuruldu. Marvel Comics’in ünlü karakteri Black Panther’ın maceraları devam ediyor.

Eyes of Wakanda Animasyon Dizisi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Eyes of Wakanda animasyon dizisi için hazırlıklar başladı. Disney Plus’ta yayınlanacak yapım Black Panther’ın perde arkasını ele alacak.

Marvel Studios, What If…? dizisinin merakla 2. sezonu duyurmasının ardından, Disney+’ta Eyes of Wakanda adlı bir animasyon dizisinin planlarını açıkladı. Bu yeni dizi Kara Panter’in atalarının tarihini araştıracak ve Wakanda’nın esrarengiz sınırları içinde kostümün nesiller boyunca geçişinin haritasını çıkaracak.

Dünyanın teknolojik açıdan en gelişmiş ülkesi olarak bilinen Wakanda’nın gizli varlığı, çoğu zaman efsanevi koruyucusunun varlığından habersiz olan yabancıların sürekli ilgisini çekmiştir. İlk olarak beyaz perdede merhum Chadwick Boseman tarafından canlandırılan yapım, yüzyıllar boyunca Kara Panter’in kişiliğine bürünen farklı bireyleri anlatacak ve onların ilgi çekici hikâyelerini çözecek.

- Reklam -

Eyes of Wakanda Animasyon Dizisi Geliyor

Black Panther’in ve Wakanda diyarının Marvel Sinematik Evreni’ne (MCU) girişi Captain America: Civil War ile başladı. Bu bölümde T’Challa’nın, babasının ölümünden Bucky Barnes’ın sorumlu olduğuna dair yanlış inançla beslenen adalet arayışı, Wakanda’nın öneminin derinliğini ortaya çıkardı. Hükümdarın Helmut Zemo tarafından öldürülmesinin ardındaki gerçek daha sonra ortaya çıksa da, bu gelişme Wakandalıların MCU’nun yörüngesindeki rolünü de pekiştirdi.

Wakanda’nın Kalıcı Mirası “Eyes of Wakanda” ile Ortaya Çıkmaya Hazırlanıyor

Wakanda’nın Gözleri olarak dilimize çevirebileceğimiz Eyes of Wakanda, MCU’nun Black Panther hikâyelerindeki modern ortamlardan ayrılmayı ve Yenilmezler’in Wakanda’nın varlığından haberdar olmasından önceki çağlarda kahramanlığın özünü keşfetmeyi vaat ediyor.

Seslendirme kadrosuyla ilgili ayrıntılar açıklanmamış olsa da, canlı aksiyon yorumlarından oyuncuların potansiyel görünümleriyle ilgili spekülasyonlar ortaya çıkıyor. Black Panther: Wakanda Forever’da Kara Panter’liğin Shuri’ye geçmesi, özellikle de Namor’a karşı kazandığı zaferin ardından Shuri’nin olası katılımı konusunda beklentileri artırdı. Ayrıca Riri Williams’ın Ironheart serisinde geri dönmesiyle Wakanda’ya dair ipuçları ortaya çıkabilir.

- Reklam -

Eyes of Wakanda Animasyon Dizisi Geliyor

Eyes of Wakanda animasyon dizisinin kaç bölümden oluşacağı veya ne zaman çıkacağı gibi bilgiler henüz paylaşılmadı.

Yeni Black Panther animasyonu Eyes of Wakanda hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, animasyon dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kung Fu Panda 4 Filminden İlk Fragman

Ejderha Savaşçı Po Geri Dönüyor: “Kung Fu Panda 4” Filminden İlk Fragman

GTA 6 Tanıtımı Florida Jokeri Davası

“GTA 6” Fragmanı Sonrası Gerçek ‘Florida Jokeri’nden Rockstar’a Çağrı: “Bir Konuşmamız Lazım”