in , ,

Adam Driver ve Penélope Cruz’un Başrollerini Paylaştığı “Ferrari” Filminden İlk Fragman

Ferrari filmi için ilk fragman yayınlandı. Michael Mann’in yönetmenliğini üstlendiği yapım, İtalyan spor otomobil girişimcisi Enzo Ferrari’nin hayat hikâyesini anlatıyor.

Ferrari Film Fragmani Michael Mann
- Reklam -
- Reklam -

Ferrari filminden beklenen fragman paylaşıldı. Michael Mann’in yönetmen koltuğuna geçtiği biyografi yapımı, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ile de adından söz ettiriyor.

Sinemaseverler şu sıralar Gran Turismo’yla yarış filmi tutkularına karşılık bulurken ufukta en ünlü araba markalarından birinin doğuşuna ev sahipliği yapan Ferrari filmi gözüktü.

İtalyan spor otomobil girişimcisi Enzo Ferrari’yi son dönemlerin ses getiren Marriage Story, House of Gucci ve The Last Duel yapımlarında rol alan Adam Driver canlandırıyor. Enzo Ferrari’nin eşi Laura Ferrari rolünde ise 2009’da Barselona, Barselona ile Oscar ödülü kazanan Penélope Cruz yer alıyor.

- Reklam -

Driver, Ridley Scott’ın House of Gucci filminde Lady Gaga’nın karşısında lüks moda imparatorluğunun varisini canlandırmıştı. Yıldız oyuncu rotasına İtalya’dan devam ediyor.

Ferrari Film Fragman 2023

Bu aynı zamanda hayranların Driver’ı yarış dünyasında ilk defa görmeleri değil. Aktör kısa süre önce Indianapolis 500 yarışında, 2017’de ise Coca-Cola 600’de boy gösterdi. Aynı yıl yarış dünyasında geçen suç komedisi Logan Lucky’de de rol aldı.

Filmin prömiyeri bu hafta Venedik Film Festivali’nde yapılacak. Merakla beklenen yapımdan ilk fragman ise bugün yayınlandı.

Ferrari Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan fragman Enzo’yu hayatının önemli bir noktasında, İtalya’daki 1957 “Mille Miglia” yarışına hazırlanırken ele alıyor. 1957 bir Ferrari aracının yarışın son düzlüğünde ciddi bir kazaya karışmış ve çok sayıda can kaybına yol açmış olmasıyla dikkat çekiyor. Enzo, o dönem kasıtsız adam öldürmekle suçlanmış ve kazanan sonuçlarıyla mücadele etmek zorunda kalmıştı.

- Reklam -

Yapımda Adam Driver ve Penélope Cruz’la birlikte yer alan bir diğer isim ise Enzo’nun metresi Lina Lardi rolündeki Shailene Woodley. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Patrick Dempsey, Jack O’Connell, Sarah Gadon, Gabriel Leone ve Erik Haugen yer alıyor.

Ferrari Film Fragmanı - Adam Driver

Filmin senaryosunda ise Michael Mann ile birlikte Troy Kennedy Martin yer alıyor. Hikâye, Brock Yates’in kitabından uyarlanıyor.

Ferrari yurt dışında 21 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecek. Yapımın Türkiye’de ne zaman sinema salonlarına geleceği ise şu an için bilinmiyor.

Filme yönelik sizin ilk izlenimleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mimimi Games Kapanıyor - Desperados III

“Desperados III” ve “Shadow Tactics”in Geliştiricisi Mimimi Games Kapanıyor

Netflix Eylül 2023 Yayın Takvimi Film ve Dizileri

“Kulüp”ün Yeni Sezonundan “Sex Education”ın Finaline… Netflix’in Eylül Ayı Yayın Takvimi Açıklandı