in , , ,

“Kulüp”ün Yeni Sezonundan “Sex Education”ın Finaline… Netflix’in Eylül Ayı Yayın Takvimi Açıklandı

Netflix Eylül 2023 yayın takvimi belli oldu. Dijital yayın servisi yaz dönemini geride bırakırken beklenen yapımların devamı da görücüye çıkıyor.

Netflix Eylül 2023 Yayın Takvimi Film ve Dizileri
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Eylül 2023 yayın takvimi açıklandı. Yazın son demleri geride kalırken birçok yeni içerik dijital platformdaki yerini alıyor. Önümüzdeki ay, hayranların uzun süredir merakla beklediği dizilerin yeni ve final sezonları ile birçok farklı yapım izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

İşte Netflix Eylül 2023 Yayın Takvimi Film ve Dizileri

Kulüp İstanbul’da Yeniden Toplanıyor (15 Eylül)

Kulüp 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

- Reklam -

Netflix Türkiye’nin gözde yapımlarından biri olan Kulüp dizisi, 2. sezonuyla geri dönüyor. İzleyiciler 1960’ların İstanbul’unda yaşanan sosyal ve eğlence dünyasının değişimine tanık olacak. Ayrıca Çelebi ve Matilda’nın kulüp ailesini ayakta tutma mücadelesi sürerken, Raşel’in çekirdek ailesini bir araya getirme çabalarını da dizinin önemli konularından biri olacak.

Kulüp 2. sezon fragmanı ve detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

Final Kapıda: Sex Education 4. Sezon

Sex Education 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Cinsel eğitim temalarını gençlik draması ve mizahla bir araya getirirken Sex Education, 4. sezonu ile final yapıyor. Dizi, karakterlerin kişisel gelişimlerini ve ilişkilerini iç içe geçirerek sunarken, cinsellikle ilgili konulara açık ve cesur bir bakış açısı sunar. Sex Education, cinsel eğitimi mizahi bir dille işleyerek gençlerin günlük hayatındaki zorlukları ve keşifleri yansıtıyor.

Peki son sezonda neler oluyor? Maeve Amerika’da, Moordale kapandı ve Otis özgürlükçü Cavendish Lisesine uyum sağlamak zorunda.

Dizinin fragmanı için buraya tıklayabilirsiniz.

Fantastik Macera Disenchantment’a Devam (1 Eylül)

Disenchantment 5. sezon

Disenchantment’ın 5. sezon ile geri dönüşü, Prenses Bean’in Dreamland’i kötü kraliçenin gazabından kurtarmak için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Bean’in annesiyle olan mücadelesi ve kehanetle ilgili yolculuğu, bu kısımın merakla beklenen ana temasını oluşturuyor.

Karanlık Sırlar ve Romantizm: Yanık Kokusu ve A Time Called You (8 Eylül)

Yanık Kokusu ve A Time Called You

Yanık Kokusu dizisi, bir polis memurunun ölümü üzerine dönen sıradışı olayları anlatıyor. Polis memurunun kız arkadaşı ve sevgilisi arasında dönen karmaşık ilişki, gerilim dolu bir hikayeye dönüşüyor. A Time Called You ise romantizmi ve zamanda yolculuğu bir araya getiriyor. Yas tutan bir kadının 1998’e yolculuğu, beklenmedik bir aşkı doğurur.

Dizilerden Reality’e: Selling The OC 2. Sezon (8 Eylül) ve Top Boy 3. Sezon (7 Eylül)

Selling The OC 2. Sezon ve Top Boy 3. Sezon

Top Boy’un 3. sezonunda Sully, Dushane’in yerine geçerek yeni düzeni oluşturmaya çalışırken, Selling The OC’da O Group emlakçıları Cabo’daki gayrimenkul piyasasının nabzını tutuyor.

Karanlık Korku: Kont (15 Eylül)

Kont

Ünlü yönetmen Pablo Larraín’in imzasını taşıyan Kont, Venedik Festivali’nde prömiyerini yaptıktan sonra Netflix izleyicileriyle buluşuyor. Augusto Pinochet’in vampir olarak resmedildiği bu karanlık korku filmi, sıradışı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Do Not Disturb: Cem Yılmaz’ın Yeni Filmi Geliyor (29 Eylül)

Do Not Disturb

Do Not Disturb filmi, pandemide işsiz kalan Ayzek’in sıkıntılı zamanlarından yola çıkarak ilginç bir macerayı anlatıyor. İşe başladığı otelde gelen tuhaf konukların yol açtığı kaotik olaylarla dolu bu komedi-dram, izleyicileri güldürmeye hazırlanıyor.

Romantizm ve Dram: İlk Bakışta Aşk’ın İstatistiksel Olasılığı (15 Eylül) ve Bize Ne Olacak? (7 Eylül)

İlk Bakışta Aşk’ın İstatistiksel Olasılığı (15 Eylül) ve Bize Ne Olacak?

İlk Bakışta Aşk’ın İstatistiksel Olasılığı filmi, bir uçak yolculuğu sırasında tanışan iki yabancının hikâyesini konu alıyor. Kaderin cilvesiyle ayrı düşen bu iki insanın aşkı, olasılıkları zorlayarak büyüyor. Bize Ne Olacak? ise yeni evlenen bir çiftin balayında yaşadığı dramatik olayları konu alıyor. Adada çıkan fırtına, çifti zorlu bir sınavla karşı karşıya getiriyor.

Fantastik Macera ve Çocuk & Aile Yapımları

Once Upon a Crime

ONCE UPON A CRIME filmi, Kırmızı Başlıklı Kız’ın Kraliyet Balosu’nda başlayan gizemli serüvenini anlatıyor. Bu fantastik yapım, çocuklar ve genç izleyiciler için büyülü bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Ayrıca My Little Pony: Bir İz Bırak 5. Sezon ve Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye 3. Sezon gibi sevilen çocuk & aile yapımları da yeni bölümleriyle geri dönüyor.

Michelle Wolf: It’s Great to be Here (12 Eylül)

Michelle Wolf: It’s Great to be Here

Michelle Wolf: It’s Great To Be Here belgeseli, ünlü komedyen Michelle Wolf’un yeni stand-up gösterisini sunuyor. Gülme dolu anlar için izleyicileri bekliyor.

Son olarak Netflix Eylül 2023 yayın takviminde yer alan yapımlarından bazılarının video ön izlemesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

YouTube video

Netflix Eylül 2023 yayın takviminde yer alan hangi yapımlar ilginizi çekti? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Dizi ve film dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ferrari Film Fragmani Michael Mann

Adam Driver ve Penélope Cruz’un Başrollerini Paylaştığı “Ferrari” Filminden İlk Fragman

Behlül Dânâ Fıkraları - Seçkin Sarpkaya ve Erhan Solmaz

Türk Mizah Kültüründe Önemli Yer Tutan Behlül Dânâ’nın Perde Arkasını Araştıran Yeni Bir Kitap Yayımlandı