in , ,

Florence Pugh, “Thunderbolts” Filminin Setinden Yeni Black Widow Kostümünü Paylaştı

Florence Pugh, Marvel Sinematik Evreni’nin “Thunderbolts” filmi setinden yeni görüntüler paylaştı ve Black Widow kostümü oraya çıktı.

Florence Pugh, "Thunderbolts" Setinden Video Paylaştı
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen projelerinden Thunderbolts filminin çekimleri başladı. Filmin başrol oyuncularından Florence Pugh, setten bir video paylaşarak yeni Black Widow kostümünü gözler önüne serdi.

Marvel Studios bu yıl içerisinde sadece Deadpool & Wolverine filmiyle izleyicilerin karşısına çıkacak olsa da, arka planda farklı birçok film projesi çekimlere devam ediyor. Bunlardan biri de markanın anti kahramanlarını bir araya getiren Thunderbolts. Filmin çekimlere aslında geçen senenin mayıs ayında başlanacaktı. Ancak senarist grevinin başlamasıyla birlikte uzun süreli bir erteleme aldı. Neyse ki bu süre bitmiş ve ekip bir araya toplanmış gözüküyor. Bu da Florence Pugh’un kısa süre önce sosyal medya hesabından paylaştığı set videosu ile ortaya çıktı.

Videonun en dikkat çeken detayı, Pugh’un Yelena Belova karakterinin yeni Black Widow kostümünü gözler önüne sermesiydi. Natasha Romanoff’un ardından Black Widow’un yeni temsilcisi olarak MCU’daki önemli rolünü pekiştirecek olan Pugh, filmdeki yeni görünümüyle büyük ses getirecek gibi görünüyor.

- Reklam -

Florence Pugh, "Thunderbolts" Filminin Setinden Yeni Black Widow Kostümünü Paylaştı

Kostüm değişikliği, karakterin gelecek projelerinde daha ön planda olacağının bir işareti olarak yorumlandı. Yelena, Thunderbolts ile birlikte Black Widow mirasını tamamen devralmış olacak. Peki bu yeni kostümün özellikleri neler?

Geliştirilmiş bir tasarıma sahip olan yeni Black Widow kostümünün, daha fazla hareket kabiliyeti ve teknolojik özellikler sunması bekleniyor. Geçmişte görülen Kara Dul kostümleri gibi siyah ve gri tonlarında olan kıyafet, muhtemelen daha hafif ve esnek malzemelerden üretilecek. Ayrıca aktrisin fiziksel özelliklerine göre özel olarak dikildiği de biliniyor.

İşte Florence Pugh’un Gözünden Thunderbolts  Setinden İlk Görüntüler | İZLE

YouTube video

(Videoyu X üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Florence Pugh’un paylaştığı video, aynı zamanda film için kurulmuş setlerin de ilk görüntüleri sundu. Büyük prodüksiyon aşamasındaki Thunderbolts’un çekimlerinin tam gaz devam ettiği böylece gözler önüne serildi. Filmin yönetmeni Jake Schreier imzasıyla hayata geçirilen projede, Sebastian Stan, David Harbour, Olga Kurylenko, Wyatt Russell ve Julia Louis-Dreyfus gibi ünlü isimler de rol alıyor.Schreier, geçen sene yaptığı paylaşımda filmin alışılmışın dışında bir yapıya sahip olacağını söylemişti.

- Reklam -

2025’in beklenen filmlerinden biri olacağı kesin olan Thunderbolts, MCU’nun yeni süper kötü karakterlerini bir araya getirecek. Ancak filmin sadece kötü karakterlere odaklanmayacağı, kahramanların da önemli roller üstleneceği belirtiliyor. Bu noktada Yelena Belova’nın Black Widow kimliğiyle filmin merkezinde yer alması bekleniyor.

Florence Pugh Thunderbolts Filmi Video

Oyuncun paylaşımı süper kahraman filmi hayranlarının merakını daha da artırdı. Marvel Sinematik Evreni’nin yeni döneminde önemli bir yapı taşı olacak Thunderbolts‘un ilk fragmanının  ise Comic-Con etkinliğinde gelmesi bekleniyor.

Thunderbolts filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, süper kahraman filmleriyle ilgili yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    O kadar kolay film çekmeye başladılar ki bir film bitince diğerine doğrudan başlayabiliyorlar. Özensiz, bomboş senaryolar ve kötü oyunculuklar ile sinema evrenini kirletiyorlar sadece.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Monkey Filmi - Oyuncu Kadrosu - Stephen King

Stephen King Uyarlaması “The Monkey” Filminde Oyuncular Belli Oluyor: Elijah Wood ve Tatiana Maslany Kadroda

Romeo & Juliet'te Tom Holland'a Eşlik Edecek İsim Belli Oldu

“Romeo & Juliet” Oyununda Tom Holland’a Eşlik Edecek ve Juliet’i Canlandıracak İsim Belli Oldu