in ,

Stephen King Uyarlaması “The Monkey” Filminde Oyuncular Belli Oluyor: Elijah Wood ve Tatiana Maslany Kadroda

The Monkey filmi için oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Stephen King uyarlaması yapım, yıldızlarla dolu isimleri konuk ediyor.

The Monkey Filmi - Oyuncu Kadrosu - Stephen King
- Reklam -
- Reklam -

The Monkey filminde oyuncu kadrosu açıklanıyor. Stephen King’in öyküsünden uyarlanan yapımın kadrosuna son olarak Emmy ödüllü Tatiana Maslany ile Yüzüklerin Efendisi’nin yıldızı Elijah Wood da katıldı.

Stephen King uyarlamaları listesi her yıl genişlemeye devam ediyor. Çağdaş korku edebiyatının önde gelen kalemi, bu defa  beyaz perdenin ünlü korku yönetmenlerinden James Wan ile işbirliğine imza atıyor.

King’in ilk defa 1980 yılında Gallery isimli dergide yayımlanan The Monkey (Maymun) öyküsü, 1985’te yazarın Skeleton Crew (Sis) derlemesinde okurların karşısına çıkmıştı.

- Reklam -

İki küçük kardeşin tavan arasında babalarından yadigâr bir zil çalan maymun oyuncağı bulmasıyla başlayan The Monkey öyküsü, sonradan lanetli olduğu ortaya çıkan bu oyuncağın yarattığı bir tür ölüm kalım hikâyesini takip ediyor.

The Monkey Filmi - Oyuncu Kadrosu

Geçen yıl filmin oyuncu kadrosuna Divergent ve Insurgent ile tanınan Theo James’in katılacağı açıklanmıştı. James, The White Lotus’un 2. sezonunda eleştirmenlerin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Şimdi ise yapıma yeni yıldız isimlerin dahil olduğu duyuruldu.

The Monkey Filmi Yeni Yıldızlarını Buldu: Prodüksiyon Aşaması Tamamlandı

Deadline’ın haberine göre Tatiana Maslany (Orphan Black, Stronger) ve Elijah Wood (The Lord of the Rings, Yellowjackets) filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Maslany son olarak She-Hulk: Attorney at Law dizisinde canlandırdığı başkarakter ile adından söz ettirmişti. Wood ise son olarak Among Us uyarlaması animasyon dizisinin seslendirme kadrosuna dahil olmuştu.

Yapımın kadrosunda yer alan diğer oyuncular arasında ise Christian Convery (Cocaine Bear), Colin O’Brien (Wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) ve Sarah Levy (Schitt’s Creek) gibi isimlerin de bulunduğu belirtildi. Bununla birlikte filmin çekimlerinin tamamlandığı da açıklandı.

- Reklam -

The Monkey Filmi - Oyuncu Kadro - Stephen King

The Conjuring serisiyle korku tutkunlarına adını duyuran James Wan’ın Michael Clear ile birlikte Atomic Monster adına filmin yapımcılığını gerçekleştiriyor.

The Monkey filminin yönetmen koltuğunda ise son olarak Nicolas Cage’in başrolünde olduğu gerilim filmi Longlegs’i çeken Oz Perkins yer alıyor.

The Monkey filmi için henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı.

The Monkey filmi için seçilen oyuncuları siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Winnie the Pooh Blood and Honey 3 Filmi

“Winnie the Pooh” Temalı Korku Filmi “Blood and Honey 3” için Çalışmalar Başladı

Florence Pugh, "Thunderbolts" Setinden Video Paylaştı

Florence Pugh, “Thunderbolts” Filminin Setinden Yeni Black Widow Kostümünü Paylaştı