in , ,

Scarlett Johansson ve Channing Tatum’lu “Fly Me to the Moon” Filminden İlk Fragman

Fly Me to the Moon fragmanı yayınlandı. Romantik komedi türündeki filmin başrollerinde Scarlett Johansson ve Channing Tatum yer alıyor.

Fly Me to the Moon Fragmanı: Scarlett Johansson ve Channing Tatum Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Fly Me to the Moon için ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Scarlett Johansson ve Channing Tatum’un paylaştığı romantik komedi filmi, uzay yarışı döneminde NASA’nın gizli bir operasyonuna odaklanıyor.

Fly Me to the Moon ünlü yönetmen Greg Berlanti’nin son çalışması. Yönetmen daha önce Love, Simon ve Life as We Know It gibi başarılı komedi filmlerine imza atmıştı. Ancak daha çok The CW kanalında yayınlanan Arrowverse dizileriyle adından söz ettirdi.

Rose Gilroy senaryoyu Bill Kirstein ve Keenan Flynn’in hikâyesine dayanarak yazdı. Scarlett Johansson ayrıca Jonathan Lia, Keenan Flynn ve Sarah Schechter ile yapımcılar arasında yer alıyor.

- Reklam -

Fly Me to the Moon’da Johansson ve Tatum dışında ayrıca Nick Dillenburg, Anna Garcia, Jim Rash, Noah Robbins, Colin Woodell, Christian Zuber, Donald Elise Watkins, Ray Romano ve Woody Harrelson gibi isimler rol alıyor.

Fly Me to the Moon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanda Johansson’ın canlandırdığı Kelly Jones karakteri, NASA’nın pazarlama ekibine dahil oluyor. Ancak üst yönetim, Jones’tan düşünülemeyecek bir talep getiriyor: Ruslar’a karşı kazanılacak uzay yarışını garantilemek için Ay’a iniş görüntülerinin bir “yedek versiyonunu” hazırlaması isteniyor.

Tatum’un Cole Davis karakteriyle aralarında gelişen ilişki, bu görevin etik yönüyle sarsılıyor. Çift, insanlık adına atılacak büyük bir adımın arkasındaki yalanı hazmederken çalkantılı günler geçiriyor.

- Reklam -

Fly Me to the Moon Fragmanı: Scarlett Johansson ve Channing Tatum Başrolde

1960’ların uzay yarışı havasını bugüne taşıyacak olan film, gerçeklerle kurgunun çarpıcı bir harmanını vaat ediyor. NASA’nın karanlık bir sırrını merceğe alacak yapımın, uzay maceralarına gülümseten bir soluk getirmesi bekleniyor.

Apple Original Films ve Sony Pictures imzalı Fly Me to the Moon, 12 Temmuz 2024 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Filmin ilk fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Megalopolis Dağıtımcı Krizi - Francis Ford Coppola

Francis Ford Coppola’nın Rüya Projesi “Megalopolis” Filmi Dağıtımcı Bulmakta Zorlanıyor

Aşçı - Harry Kressing

20. Yüzyılın Gözden Uzak Kalmış Yazarlarından Harry Kressing İmzasını Taşıyan “Aşçı” Türkçede