in , ,

Anthony Hopkins’in Sigmund Freud’a Hayat Verdiği “Freud’s Last Session” Filminden Yeni Fragman

Freud’s Last Session filminden yeni fragman yayınlandı. Psikanalizin babası Sigmund Freud’un hayatını anlatan yapımın başrolünde Anthony Hopkins yer alıyor.

Freud's Last Session Filminden Yeni Fragman: Anthony Hopkins Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Freud’s Last Session filminin yeni fragmanı paylaşıldı. Anthony Hopkins başrolünde yer aldığı yapımda psikanalizin babası Sigmund Freud’a hayat veriyor. Filmde ayrıca Narnia Günlükleri serisinin yazarı C.S. Lewis de yer alıyor ve kendisini Matthew Goode canlandırıyor.

Yakında gösterime girmeye hazırlanan Freud’s Last Session’nda Anthony Hopkins ünlü psikanalist Sigmund Freud’u canlandırıyor ve ünlü yazar C.S. Lewis’i oynayan Matthew Goode ile büyüleyici bir randevuya çıkıyor. 22 Aralık’ta gösterime girecek olan film, 20. yüzyılın bu entelektüel devleri arasında geçen ilginç bir tartışmayı ele alıyor.

Mark St. Germain’in olumlu eleştiriler alan tiyatro oyununa dayanan film, Freud’un son günlerinde Nazi kontrolündeki Viyana’nın pençelerinden kaçarak Londra’ya sığındığı Eylül 1945’in çalkantılı döneminde geçiyor. Kader Freud’u, henüz Narnia serisini kaleme almamış olan Oxfordlu C.S. Lewis ile bu arka planda yüz yüze getiriyor.

- Reklam -

Freud’s Last Session Filminden Yeni Fragman: Anthony Hopkins Başrolde

Paylaşılan yeni fragman, dindar bir Hıristiyan olan Lewis’in, bir ateist olan Freud’la tanrı ve din eksenindeki hararetli bir tartışmaya girmelerini ekrana taşıyor. Anlatı ilerledikçe izleyiciler her biri kendi inançlarını hararetle savunan entelektüel bir mızrak dövüşüne tanık oluyor. Bu entelektüel çekişmenin ortasında Freud, Lewis’in ruhunun derinliklerini araştırarak yeni bulduğu arkadaşının psikanalizini yapmaya başlıyor.

Film için ilk fragman geçen ay paylaşılmıştı. Yeni ve daha ayrıntılı fragman ile birlikte izleyiciler vizyon öncesinde yapıma dair daha detaylı bir bakış atma fırsatı yakalıyor.

Freud’s Last Session Filmi Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Tarihi kayıtlar Freud ve Lewis’in Londra’dan kaçışları sırasında bir araya geldiklerini doğrulamasa da film Freud’un kızı Anna rolünde Liv Lisa Fries, aile dostları Dorothy Burlingham rolünde Jodi Balfour, Lewis’in kardeşi Warren rolünde Pádraic Delaney ve Lewis’in sırdaşı ve yazar J.R.R. Tolkien rolünde Stephen Campbell Moore’un performanslarıyla desteklenen geniş bir kadroyu bir araya getiriyor.

- Reklam -

Freud’un hayatının sinema perdesindeki yolculuğu John Huston’ın Freud: The Secret Passion ve David Cronenberg’ün Freud’un Carl Jung ile işbirliğini inceleyen A Dangerous Method gibi biyografik yorumlar da dahil olmak üzere uzun bir geçmişe sahip. Lewis de daha önce BAFTA ödüllü Shadowlands filminde Anthony Hopkins tarafından canlandırılmıştı.

Freud’s Last Session Filminden Yeni Fragman: Anthony Hopkins Başrolde

Mark Brown tarafından yönetilen ve senaryosunu Mark St. Germain ile birlikte yazdıkları Freud’s Last Session, 22 Aralık 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak. Yapımın şu an için Türkiye’de vizyona hangi tarihte gireceğine dair bir bilgi bulunmuyor.

Film için paylaşılan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dünyanın Yedi Ölçüsü: Piero Martin Kitabı Türkçede Çıktı

Dünya Tarihini Şekillendiren Ölçü Birimlerine Yakın Bakış Atan “Dünyanın Yedi Ölçüsü” Türkçede

Rüyada Diş Dökülmesi Görmek Ne Demek? Bilimse Araştırma

Rüyamızda Neden Dişlerimizin Döküldüğünü Görürüz? Bilim İnsanlarının Buna Bir Yanıtı Var!