in , ,

Zachary Levi’lı “Harold and the Purple Crayon” Filminden İlk Fragman

Harold and the Purple Crayon fragmanı yayınlandı. Başrolünde Zachary Levi’ın yer aldığı yapım, popüler çocuk kitabını beyaz perdeye uyarlıyor.

Harold and the Purple Crayon Fragmanı Çıktı
- Reklam -
- Reklam -

Harold and the Purple Crayon fragmanı paylaşıldı. Crockett Johnson’ın Harold ve Mor Tebeşir çocuk kitabından esinlenen filmin başrolünde Zachary Levi yer alıyor. Gerçeklik ile hayal gücünün tuhaf bir birleşimine hazır olun.

İlk olarak 2021’in başlarında duyurulan film uyarlamasının çekimlerinin 2022’nin başlarında tamamlanması bekleniyordu. Ancak uzun süreli bir erteleme aldı. Canlı aksiyon ile animasyonu harmanlayan filmin oyuncu kadrosunda Levi’nin yanı sıra Lil Rel Howery, Zooey Deschanel, Benjamin Bottani, Tanya Reynolds, Alfred Molina ve Jemaine Clement gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Rio ve Buz Devri: Buzlar Eriyor filmlerle adından söz ettiren Carlos Saldanha üstleniyor.

Harold and the Purple Crayon Poster

- Reklam -

İlk fragmanda izleyiciler, Harold’ın sihirli bir kapıdan geçip güvenilir mor tebeşir kalemiyle gerçek dünyaya adım atarken geçirdiği dönüşüme tanık oluyor. Harold’ın sınırsız hayal gücünün gerçeklikle çarpışmasıyla ortaya çıkan kaos, okul koridorundaki korkunç bir yaratığın farkında olmadan serbest bırakılması da dahil olmak üzere bir dizi tuhaf kaçışla sonuçlanıyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Harold and the Purple Crayon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

(TÜRKÇE DUBLAJLI fragmanı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Oscar ödüllü Barbie ve Elf gibi başarılı aile filmleriyle paralellikler kuran Harold and the Purple Crayon, izleyicileri büyülü bir gerçekliğe götürmeye hazır görünüyor. Levi’nin Shazam!’daki filme adını veren süper kahraman rolünü anımsatan performansı, anlatıya başka bir heyecan katıyor.

- Reklam -

Bununla birlikte özellikle Shazam 2: Fury of the Gods’ın gişede yarattığı hayal kırıklıkları göz önüne alındığında, filmin potansiyel başarısına ilişkin şüpheler artıyor. Levi’nin DC süper kahramanını canlandırdığı filmin düşük performansı, seyircinin benzer rollere olan ilgisine dair endişeleri artırıyor ve yeni maceranın kaderi üzerindeki belirsizliğe gölge düşürüyor.

Harold and the Purple Crayon Fragman

Sony Pictures’ın dağıtımcılığını üstlendiği Harold and the Purple Crayon, 2 Ağustos 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Film için paylaşılan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Neuralink'li Felçli Hasta Düşünce Gücüyle Satranç Oynadı

İlk Neuralink Hastası Düşünce Gücüyle Satranç ve Civilization VI Oynadı

Denis Villeneuve - Dune 3 Şartı

Denis Villeneuve, “Dune 3” için Tek Şartını Açıkladı: “Ancak İkinci Filmden Daha İyi Olacaksa Bunu Yaparım”