in , ,

A24 İmzalı Yetişkinlere Yönelik Animasyon Dizisi “Hazbin Hotel”da Yayın Tarihi Açıklandı

Hazbin Hotel animasyonunda çıkış tarihi belli oldu. A24 yapımı çizgi dizi, Cehennem Prensesi Charlie Morningstar’ın maceralarını konu alıyor.

Hazbin Hotel Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

Hazbin Hotel animasyon dizisi Prime Video’da izleyicilerle buluşacak. A24 imzalı yapım, Lucifer’ın kızı Charlie Morningstar’ın Cehennem’deki hikâyelerini takip ediyor.

Pilot bölümü 2019 yılında yayınlanan Hazbin Hotel animasyonu, 10 bölümlük ilk sezonu ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Hazbin Hotel’ın prömiyeri için gün sayılırken Prime Video ilk sezonun yayın tarihini duyurdu ve yapımın oyuncu kadrosunu tanıtan kısa bir fragman paylaştı. Yetişkinlere yönelik animasyon dizi, müzikal formatında olacak ve Prime Video’da yayınlanacak.

- Reklam -

Hazbin Hotel Konusu Ne Hakkında?

Hazbin Hotel Cehennem’deki aşırı nüfusu azaltmak için “şiddet içermeyecek” bir alternatif arayışında olan Lucifer’ın kızı Charlie’nin çözümü bir rehabilitasyon oteli açmasında bulmasını konu ediniyor.

Cehennem’de yanan insanların “ıslah edilerek” Cennet’e kazandırılmasını amaçlayan Charlie’yi zorlu bir yolculuk bekliyor. Bu girişim, Radyo İblisi olarak bilinen gizemli, güçlü ve tehlikeli yönetici Alastor’un (Amir Talai) dikkatini çekince işler karmaşık bir hâl alıyor.

Hazbin Hotel Konusu - Prime Video

Yapımın başkarakteri Charlie Morningstar’ı Erika Henningsen (Blue Bloods), Vaggie’yi Stephanie Beatriz (Encanto) ve Vox’u Christian Borle (Blackhat) canlandırıyor.

Bununla birlikte kadroya konuk oyuncu olarak katılanlar arasında birkaç Broadway emektarı da yer alıyor. Darren Criss Saint Peter’ı, Jeremy Jordan ana karakterin babası Lucifer Morningstar’ı, Daphne Rubin-Vega Carmilla Carmine’ı, Patina Miller Sera’yı ve Jessica Vosk Lute’u canlandıracak.

Sam Haft ve Emmy adayı Andrew Underberg ise dizide müzikleri ile yer alacak isimler arasında.

- Reklam -

Hazbin Hotel - Prime Video Fragman

Erken Erişim İmkânı

Çizgi dizi her ne kadar Prime Video’da yayına girecek olsa da A24, Hazbin Hotel’ın ilk iki bölümüne kendi uygulaması üzerinden erken erişim sunuyor. İzleyicilere üç farklı paket sunan uygulamada, erken erişimin yanı sıra çizgi dizinin yaratıcısı Vivienne Medrano ve oyuncularla yapılacak özel bir soru-cevap etkinliğine de katılma imkânı sunuluyor.

Hazbin Hotel animasyonu 19 Ocak 2024 tarihinde Prime Video’da yayına başlayacak. Bununla beraber, müzikalde yer alan Happy Day in Hell parçasına da ev sahipliği yapan bir de fragman yayınlandı.

Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapım hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    Helluva Boss dizisini mutlaka izleyin
    Bunun yan dizisi olmasına rağmen bu başlamadı
    O ikinci sezonda , hemde YouTube da Türkçe dublaj yasal olarak izlenebiliyor.
    Bundan çok daha iyi Orion records diye aratın

  2. Avatar for Ikbal_TAMAN Ikbal_TAMAN dedi ki:

    Bir helluva boss fanı olarak bunu begendim

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vahşi Fabl - Cesar Vallejo | Haftanın Kitabı #297

Vahşi Fabl – Cesar Vallejo | Haftanın Kitabı #297

Dünyanın En Ağır Canlısı Keşfedildi

39 Milyon Yıl Önce Yaşamıştı: Dünyanın En Ağır Canlısı Keşfedildi