in , ,

Yeni Ninja Dizisi “House of Ninjas”, Eski Japon Savaşçılarını Günümüze Taşıyor | Fragman

House of Ninjas dizisinden ilk fragman yayınlandı. Netflix Japonya imzalı yapım, ninjalar üzerine kanlı bir aksiyon vaat ediyor.

House of Ninjas Fragmanı: Netflix'ten Ninja Dizisi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Netflix yeni dizisi House of Ninjas ile izleyicileri ninjaların gizli dünyasına davet ediyor. Man From Reno’nun arkasındaki beyin olan David Boyle tarafından yönetilen 8 bölümlük Japon draması, aile dinamikleri ile eski dövüş sanatlarının bir karışımını aynı potada eritmeyi hedefliyor.

Günümüz Japonya’sında geçen House of Ninjas, kalan son ninja klanı olan Tawara Ailesi’nin hikâyesini takip ediyor. Son görevleri planladıkları gibi gitmeyince Tawara Ailesi normal bir hayat yaşamaya ve güçlerini bir daha asla kullanmamaya karar veriyor. Ancak sessizlik fazla uzun sürmüyor ve yeni bir tehdit Japonya’yı pençesi altına alıyor. Aile de benzersiz becerilerini tekrar ortaya çıkartmak ve bir kez daha kılıçları ile Shuriken yıldızlarını kullanmak zorunda kalıyor.

House of Ninjas Fragmanı: Netflix’ten Ninja Dizisi Geliyor

- Reklam -

Dizinin başrolünde yer alan ve aynı zamanda yardımcı yapımcı olarak görev yapan Kento Kaku, Tawara Ailesi’nin ikinci oğlu Haru’yu canlandırıyor. Eşsiz becerilere sahip seçkin bir ninja olmasına rağmen, Haru’nun geçmişteki iyiliği peşini bırakmıyor ve travmatik bir deneyime yol açıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Yosuke Eguchi, Tae Kimura, Kengo Kora, Aju Makita ve Nobuko Miyamoto gibi isimler yer alıyor.

Netflix Japonya tarafından hazırlanan diziden yaklaşık 3 dakikalık bir fragman yayınlandı.

House of Ninjas Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yönetmen Dave Boyle senaryoda Masahiro Yamaura, Kota Oura ve Kanna Kimura ile birlikte çalışıyor. Yapım çağdaş aile draması, dövüş koreografileri ve yoğun aksiyon sahneleriyle ön plana çıkıyor.

Dizi, artık “normal” bir hayat sürmeye karar veren savaşçı ailesinin yeniden doğan kaosla birlikte gölgelere geri dönmesini işliyor.

- Reklam -

House of Ninjas Fragmanı: Netflix’ten Ninja Dizisi Geliyor

Netflix dünyanın birçok bölgesinde olduğu gibi Uzak Doğu’da da yerel içerikler üreterek kütüphanesini genişletmeyi sürdürüyor. Bu yapımların arasında animeler olduğu gibi live-action yapımlar da yer alıyor.

İlk sezonu toplamda 15 bölümden oluşan House of Ninjas dizisi 15 Şubat 2024 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini almaya hazırlanıyor.

Yeni ninja dizisi House of Ninjas’ın fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası fragman haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Anarchy

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spice and Wolf Animesi Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman!

Popüler Anime “Spice and Wolf” Yenilenen Bölümleri ile Yıllar Sonra Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman

Steam Next Fest 2024 Etkinliği Başlıyor

Steam Next Fest 2024 Başlıyor: Program Takvimi Açıklandı