in , , ,

Popüler Anime “Spice and Wolf” Yenilenen Bölümleri ile Yıllar Sonra Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman

Spice and Wolf animesi yeni bölümleri ile yıllar sonra geri dönüyor. Fantastik türdeki maceranın yeniden yapımı Crunchyroll’da yayınlanacak.

Spice and Wolf Animesi Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman!
- Reklam -
- Reklam -

Spice and Wolf animesi 15 yıllık aradan sonra yeni bölümleri ile geri dönüyor. Ookami to Koushinryou olarak da bilinen yapım, 2 sezonun ardından remake’i ile Crunchyroll’a geliyor.

Spice and Wolf: Merchant Meets The Wise Wolf başlıklı yenilenmiş uyarlamaya yeni bir bakış sunan ikinci fragman yayınlandı. Popüler light novel’dan uyarlanan bu yeni adaptasyon, ana karakterler olan gezgin tüccar Kraft Lawrence ve 600 yıllık kurt tanrısı Holo’yu tanıtıyor.

Animenin Japonya’da Nisan 2024’te Crunchyroll’da büyük dönüşünü yapması planlanırken, 22 Mart 2024’te Anime Japan Özel Sahne etkinliği için bir ön izleme sunumu olacağı da söyleniyor.

- Reklam -

Spice and Wolf Animesi Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman!

Yapımcılığını Passione Studio’nun üstlendiği yapım, Ju Ayakura tarafından resimlenen ve  Isuna Hasekura tarafından kaleme alınan light novel serisine dayanıyor. Anime, kurt tanrısı Holo ve gezgin tüccar Kraft’ın zorluklarla mücadele ederken ve kendi hayallerinin peşinden giderken yaşadıkları maceraları gözler önüne seriyor. Holo dünyayı keşfetmeyi ve anavatanına dönmeyi arzularken, Kraft servet biriktirmeyi ve bir dükkan açmayı arzuluyor.

Anlatı, Kilise’nin Holo gibi tanrıları onaylamamasından kaynaklanan zorlukları ele alarak ortaklıklarını derinlemesine inceliyor. Engellere rağmen, ikili hedeflerine ulaşmak için ısrarla birlikte çalışıyor.

Dizinin resmi Twitter (X) hesabında yayınlanan fragman, 2024’te yayınlanacak diziye bir ön bakış sunuyor. Crunchyroll üç ay önce YouTube kanalında başka bir fragmanla izleyicilerle diziyi tanıtmış ve böylece Spice and Wolf’un dönüşü için geri sayımı başlatmıştı.

Spice and Wolf Animesi Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Light novel serisi için bir devam kitabı da hazırlanıyor. Keito Koume tarafından çizilen manga uyarlaması ise Dengeki Maoh dergisinde yayımlanmıştı.

15 yıl sonra gelen yeni anime adaptasyonunun seslendirme kadrosunda Kraft Lawrence rolünde Jun Fukuyama ve Holo rolünde Ami Koshimizu yer alıyor. Her iki isim de ilk versiyonlarında da karakterleri seslendiren isimlerdi. Bu nedenle hayranlar karakterlere odaklanırken zorluk çekmeyecek.

Spice and Wolf Anime

Light novel’ın 2008 tarihli adaptasyonu, anime veritabanı My Anime List’te yaklaşık 400 bin kişinin oyuyla 10 üzerinden 8.22 gibi oldukça iyi bir puana sahip. 2009 yılında yayımlanan devam sezonu ise ilk sezondan da daha başarılı bulunmuş olacak ki 8.31’lik bir puan almış durumda.

2008’de başlayan uyarlamayı izlemiş miydiniz? Yıllar sonra geri dönecek olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for RosaSobel RosaSobel dedi ki:

    Müzikleri olsun atmosferi olsun zaten oldukça güzel bir anime uyarlaması mevcutken tekrardan uyarlanmasına pek de sevinemedim. Bu tekrardan uyarlama yapma uğrası yerine keşke devam hikayesi çekme ya da başka yapımların uyarlamalarına yönelmeyi tercih etseler:/

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hindistan Çin Casusu Güvercin

Hindistan, Casusluk Suçlamasıyla Alıkoyduğu Güvercini 8 Aylık Gözaltı Sürecinin Ardından Serbest Bıraktı

House of Ninjas Fragmanı: Netflix'ten Ninja Dizisi Geliyor

Yeni Ninja Dizisi “House of Ninjas”, Eski Japon Savaşçılarını Günümüze Taşıyor | Fragman