in ,

Yüksek Bütçeli “Invincible” Oyunu Geliyor

Invincible oyunu için çalışmalar başladı. Skybound Entertainment, diziyi temel alan bir AAA video oyunu geliştirme sürecinde olduğunu duyurdu.

Invincible Oyunu Geliyor (Hem de Yüksek Bütçeli)
- Reklam -
- Reklam -

Skybound Entertainment, Robert Kirkman’ın popüler çizgi roman serisi Invincible’ın AAA bütçeli bir video oyunu için hazırlıklara başladığını duyurdu. Prime Video’daki diziyle daha da popüler hâle gelen macera şimdi de oyun dünyasını fethetmeye hazırlanıyor.

Skybound, Republic üzerinden başlattığı kitlesel fonlama kampanyasıyla projeye maddi destek topluyor. Nisan sonuna kadar sürecek kampanyada şirket, daha önce 18 milyon dolar olan fon miktarını maksimum 5 milyon dolar daha artırmayı hedefliyor. Şu ana dek yaklaşık 462 bin doların toplanması, asgari 50 bin dolarlık hedefe ulaşıldığını gösteriyor.

Invincible oyununun ekibinde Epic Games, Activision ve Electronic Arts gibi dev şirketlerde deneyim kazanmış 30 kadar geliştirici bulunuyor. Skybound, oyunun dövüş, rekabet ve yerel oynanış modlarına sahip olacağını açıkladı. Ancak türü ve diğer detaylar henüz gizli tutuluyor.

- Reklam -

Invincible Oyunu Geliyor (Hem de Yüksek Bütçeli)

Skybound’un proje tanımında şunlar yer alıyor:

“Son teknoloji rekabetçi oynanış, birinci sınıf prodüksiyon değerleri ve en gelişmiş çevrimiçi ve teknik temellere sahip Invincible, her seviyeden hayrana hitap etmek üzere tasarlanmış çok sayıda DLC genişletmesi ve özel sürümlerle premium bir model altında yayınlanacak. Hem rekabetçi hem de yerel oyun modlarında, oyun Invincible çoklu evrenine yeni hikkâeler katacak ve gelecekteki sürümleri, genişlemeleri, yeni karakter arc’larını ve maceraları yıllarca mümkün kılacak şekilde tasarlanmıştır.”

Invincible Oyunu için Hayranların Uzun Bir Süre Beklemesi Gerekecek

Ayrıca içerik, aralarında Robert Kirkman’ın da dahil olduğu bir ekip tarafından stüdyoda geliştiriliyor. Bu nedenle “çizgi roman ve diziyi seven herkesi cezbedecek özel bir deneyim olacak” ifadeleri yer alıyor.

Kitlesel fonlama aşamasında olan projenin daha yıllar sürecek bir geliştirme döneminden geçeceği anlaşılıyor. Skybound Entertainment’ın öncelikli hedefi, oyunu hayata geçirecek ekibi bir araya getirmek.

- Reklam -

Bu sebeple oyundan yakın bir zamanda fragman ya da detaylı duyuru beklenmemeli. Ancak çıktığında tüm konsollar ve PC’lerde yer alması planlanıyor.

Yüksek Bütçeli "Invincible" Oyunu Geliyor

Firma bir önceki yıl Invincible evrenini mobil oyun Invincible: Guarding the Globe ve Atom Eve’in görsel romanına da taşımıştı. Yeni AAA oyunla birlikte yapımın oyun dünyasındaki varlığı büyük ölçüde güçlenecek.

Invincible’ın yüksek bütçeli video oyunundan beklentileriniz neler? Sizce Spider-Man oyunları kadar ses getirebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jujutsu Kaisen 2. Sezondaki Şok Eden Detay

“Jujutsu Kaisen” 2. Sezondaki Şok Eden Detay: Sukuna, Mahoraga’yı Nasıl Alt Ediyor?

Alkestis: Katharine Beutner Kitabı Türkçede

Katharine Beutner’ın Yunan Mitolojisine Dayalı “Alkestis” Romanı Türkçede