in , ,

“The Boys”un Yazarından “James Bond”un 70. Yılına Özel Çizgi Roman Geliyor

James Bond serisinin 70. yıldönümüne özel bir çizgi roman serisi geliyor. Yeni macera, The Boys’un yazarı Garth Ennis imzasını taşıyor.

James Bond 70. Yıl Özel Çizgi Roman
- Reklam -
- Reklam -

James Bond 70. yılını kutlarken özel bir çizgi roman serisi için hazırlıkla başladı. The Boys çizgi romanlarının yazarlarından Garth Ennis; bu özel projede Dynamite Entertainment ile birlikte çalışacak.

Dynamite Entertainment’ın internet sitesinden duyurulan yeni seride yazar Garth Ennis’e çizer Rapha Lobosco (James Bond: Black Box) ve Dave Johnson (100 Bullets, Detective Comics, Deadpool, Punisher) eşlik edecek. Ocak 2024’te raflardaki yerini alması planlanan macera, James Bond’un hiçbir iz veya yara almadan öldüren bir Rus ajanının peşine düşmesini konu alıyor.

A Cold, Cold Heart başlığını taşıyacağı duyurulan ilk hikâye M, Q, Monneypenny gibi karakterlerle birlikte okurlara yeni bir ismi de tanıtacak: Seride kimyasal silahı Rusya’dan gizlice çıkaran yaşlı bir Sovyet Ajanı Archie Tyron. Ünlü ajan Bond ise “MI6’in derinliklerine giden” bu komploda Archie ile birlikte çalışmak zorunda kalacak.

- Reklam -

James Bond Serisi 70. Yaşını Yeni Çizgi Roman Serisi ile Kutluyor

James Bond okurların karşına çıkmasının 70. yılını kutlarken Dynamite ise 007’nin çizgi romanlarını yayınlamasının 10. yıldönümünü kutluyor. Çizgi roman şirketi Garth Ennis’in özel bir sayı ile bu önemli yılı “şık, acımasız, tipik Bond tarzı ve mükemmel yaratıcı ortaklık” hâline getirdiğini vurguluyor.

James Bond 70. Yıl Çizgi Roman

Serinin yazarı Ennis de hikâyesinin filmlerden çok Ian Fleming’in romanlarından esinlendiğini söylüyor:

“Filmlerdeki olağanüstü figürün aksine Fleming’in romanlarında daha büyük bir potansiyelin olduğunu fark ettim. Onun romanlarındaki karakter çok daha ilginç bir dünyada çok daha karanlık bir figürdü.”

- Reklam -

Karanlık ve kanlı çizgi romanlarla öne çıkan Garth Ennis’in önceki çalışmaları arasında Aftershock Comics bünyesinde yayımlanan ve doğrudan bir James Bond parodisi olan Jimmy’s Bastards serisi de yer alıyor. Ennis ayrıca Fury MAX ile Soğuk Savaş döneminde geçen bir casusluk hikâyesi konu almış, Punisher MAX’te ise Frank Castle’ı gizli görevlere yollamıştı. Dolayısıyla Ennis; 007’nin dünyasına en çok yakışan yazarlar arasında anılıyor.

James Bond Çizgi Roman

James Bond’un yeni çizgi roman serisinin ilk sayısı Ocak 2024’te yayımlanacak.

Siz yeni James Bond çizgi roman serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

George R.R. Martin - Kış Rüzgârları - Tarih

George R.R. Martin’den “Kış Rüzgârları” Açıklaması: “Bu Konuda Başımın Etini Yemenize Gerek Yok”

Mars'ta 6 Saat Süren Deprem Kayıtlara Geçti

Tam 6 Saat Sürdü: Mars’ta Bugüne Kadar Kaydedilmiş En Büyük Deprem Gerçekleşti