in ,

“Ballerina” ve “The Continental” Yalnızca Başlangıç: John Wick Evreni Spin-off’lar ile Genişlemeyi Sürdürecek

John Wick evreni yeni spin-off’lar ile genişlemeyi sürdürecek. Yönetmen Chad Stahelski, “Ballerina” ve “The Continental” yapımlarının yalnızca başlangıç olduğunu işaret ediyor.

John Wick Evreni Yeni Spin-off'lar ile Genişleyecek
- Reklam -
- Reklam -

John Wick evreni için yeni spin-off’lar tasarlanmaya devam ediyor. Film serisini yöneten Chad Stahelski, Ballerina filmi ve The Continental dizisinin bu konuda sadece başlangıç olduğunu dile getirdi.

Keanu Reeves’in serideki geleceği belirsiz olsa da, bu evrende macerayı kendi bağımsız filmleriyle devam ettirebilecek başka karakterler bulunuyor. Seri, Ana de Armas’ın en yeni suikastçı olarak tanıtıldığı Ballerina filmiyle genişlemeye hazırlanıyor. Ayrıca John Wick filmlerinin onlarca yıl öncesine giden olaylarını anlatan öncül mini dizi The Continental da Peacock’a geliyor.

Ballerina ve The Continental , geniş bir John Wick evreninin sadece başlangıcı olabilir. Dört orijinal filme de imza atan yönetmen Chad Stahelski, The Joe Rogan Experience programında seri hakkında konuşurken, Halle Berry’nin John Wick: Chapter 3 – Parabellum filminde canlandırdığı Sofia karakterini yeniden canlandırma olasılığına değindi. Berry, John Wick: Chapter 4’da yer almasa da, Stahelski’nin Sofia’yı geri getirmek için görüşmeler yaptığını ve bu projenin potansiyel olarak marka için geliştirilmesi planlanan “uydu projelerden” biri olduğunu belirtti. Stahelski konuyu şu şekilde açıkladı:

- Reklam -

“Evet. Aslında birkaç kez denemek için görüşmelerde bulunduk. Spin-off teriminden nefret ediyorum. Ama Wick serisinden başka uydu projeler yapmaya çalışıyorlar. Umarım iyi projeler olur.”

John Wick Evreni Yeni Halle Berry Filmi

Halle Berry 2022’de Sofia’ya odaklanan bir John Wick spin-off’unun haberini vermişti. John Wick 4’e dahil olmayacağını doğrularken, hayranların karakteri ayrı bir “şeyde”, görünüşe göre bir solo projede yeniden görebileceklerini söyledi. Oscarlı oyuncu IGN’e yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Sofia bir sonraki John Wick filminde yer almayacak. Muhtemelen Sofia’nın kendi filmi olabilir. Yani John Wick’te olmayabilir ama kendi şeyini yapıyor olabilir.”

John Wick Evreni Halle Berry’nin Başrolünde Olduğu Yeni Bir Spin-off ile Genişleyebilir

John Wick Evreni Yeni Spin-off’lar ile Genişleyecek

- Reklam -

Aktris ayrıca o dönemde Sofia’nın spin*off filminin “küçük bir yaraya merhem” olacağını da belirtti; çünkü Sofia daha önce bir aksiyon filminin yan filminde başrol oynayacaktı ancak yapımdan önce iptal edildi. Berry, James Bond filmi Die Another Day’de Pierce Brosnan ile birlikte yer aldıktan sonra, bir spin-off’ta Jinx karakterini yeniden canlandıracaktı. Daha sonra Variety’ye 2020’de iptal edilen bu proje hakkında şunları söylemşti:

 “Zamanının ötesindeydi. Kimse siyahi bir kadın aksiyon yıldızına bu kadar para yatırmaya hazır değildi. Sadece değerinden emin değillerdi. Biz de o zamanlar bu durumdaydık.”

Şu an için hayranlar Berry’yi bu yılın sonlarında Netflix’te gösterime girecek olan bilimkurgu macera filmi The Mothership’te izleyebilirler. Berry ayrıca Mark Wahlberg, J.K. Simmons, Jackie Earle Haley ve Adewale Akinnuoye-Agbaje ile birlikte şu anda yapım aşamasında olan gerilim filmi Our Man from Jersey’de de rol alacak. Oyuncunun yakın zamanda Angelina Jolie ile birlikte Maude v Maude adlı bir aksiyon filminde rol alacağı ve Deadpool 3’te Storm karakteriyle geri döneceği yönünde söylentiler de bulunuyor.

"Ballerina" ve "The Continental" Yalnızca Başlangıç: John Wick Evreni Spin-off’lar ile Genişlemeyi Sürdürecek

John Wick evreninin genişleyecek olmasından dolayı sizler neler hissediyorsunuz? Sizce Keanu Reeves’in olmadığı yapımlar da orijinal filmler kadar başarılı olabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Barem Kanunu - Melih Cevdet Anday

Melih Cevdet Anday’ın ‘Kayıp’ Romanı “Barem Kanunu” 77 Yıl Sonra İlk Defa Kitaplaşıyor

Linda Hamilton'dan Terminatör ve Schwarzenegger İtirafı

Linda Hamilton, Terminatör ve Arnold Schwarzenegger Hakkında Konuştu: “Şüphelerim Vardı”