in ,

“John Wick” Yapımcısı, Popüler Aksiyon Oyunu “Just Cause”ı Beyaz Perdeye Uyarlıyor

Just Cause filmi geliyor. John Wick yapımcısı David Leitch’in de içinde yer aldığı yapımı Blue Beetle yönetmeni Ángel Manuel Soto yönetecek.

Just Cause Oyunu Beyaz Perdeye Uyarlanıyor
- Reklam -
- Reklam -

Just Cause oyunu, Hollywood’un en başarılı aksiyon filmcilerinden oluşan bir ekip tarafından beyaz perdeye uyarlanıyor. Popüler video oyun serisi, sonunda sinema salonlarına gelmeye hazırlanıyor.

Aksiyon-macera video oyunu serisi Just Cause, DC süper kahraman filmlerinin yönetmeni ve John Wick yapımcısının bir araya geldiği bir ekiple beyaz perdeye uyarlanıyor. Uzun yıllardır Hollywood’da çeşitli yönetmen ve oyuncularla uyarlama çalışmaları süren Just Cause, sonunda güçlü bir ekip ile film dünyasına adım atmaya hazırlanıyor.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Blue Beetle filminin yönetmeni Ángel Manuel Soto, Just Cause filminin yönetmen koltuğunda oturacak. Prodüksiyon şirketi 87North, John Wick serisi ve Nobody filmleriyle tanınan Kelly McCormick ve David Leitch tarafından yönetilecek. Ayrıca, Sonic the Hedgehog filmlerinin yapımcısı Story Kitchen da projeye dahil oldu. Filmin dağıtımı Universal Pictures tarafından yapılacak.

- Reklam -

"John Wick" Yapımcısı, Popüler Aksiyon Oyunu "Just Cause"ı Beyaz Perdeye Uyarlıyor

Just Cause Filmi için Beklentiler Yüksek

Just Cause video oyunu serisi, Medici adlı kurgusal bir ülkede çeşitli gizli görevler üstlenen ajan Rico Rodriguez’in maceralarını konu alıyor. Oyunculara açık dünya ortamında büyük özgürlük sunan oyun, her yeni seride farklı bir adaya iniş yaparak oyunculara keşif ve yaratıcı öldürme yöntemleri sunuyor. Filmin bu özgün oyun deneyimini sinemaya nasıl yansıtacağı merak konusu.

Film uyarlaması yıllardır çeşitli değişikliklere uğradı. 2017’de Jason Momoa’nın başrolde olacağı ve Brad Peyton’ın yönetmenliği üstleneceği duyurulmuştu. Ancak, 2020’de Momoa’nın projede yer alıp almayacağı belirsizliğini korurken, Michael Dowse yönetmen koltuğuna geçti. Şimdi bir kez daha yönetmen değişikliği yaşandı. Momoa’nın hâlâ projede yer alıp almayacağı konusu ise belirsizliğini korumaya devam ediyor. Tüm bu değişimlere rağmen Just Cause uyarlaması Hollywood’da aktif olarak geliştirilen video oyunu filmleri arasında yerini korudu.

Video Oyun Uyarlamaları ve Hollywood

Just Cause Sinema Filmi Geliyor

- Reklam -

Video oyunu uyarlamaları son yıllarda Hollywood’un yükselen trendlerinden biri haline geldi. Sonic the Hedgehog 3 ve uzun süredir beklenen Minecraft filmi gibi projeler, bu alandaki ilginin arttığını gösteriyor. En başarılı uyarlamalar, genellikle oyun hayranlarının beklentilerine uygun şekilde yapılan filmler oluyor. Just Cause da, bu başarıyı yakalamak için doğru ekiple çalışıyor gibi görünüyor.

Universal, video oyunu uyarlamalarının sinema dünyasında süper kahraman filmlerinin yerini almaya başladığını fark etmiş durumda. 2023 yılında büyük başarı elde eden The Super Mario Bros. Movie ve Five Nights at Freddy’s, global çapta sırasıyla 1.4 milyar ve 290 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

Ángel Manuel Soto, Blue Beetle ile Latin kökenli bir süper kahramanı merkezine alan ilk büyük Hollywood filmini yönetmiş ve karışık eleştiriler almıştı. Şu anda Amazon MGM için Jason Momoa ve Dave Bautista’nın başrollerini paylaşacağı The Wrecking Crew üzerinde çalışıyor. Ayrıca Paramount için Marco Ramirez ile birlikte bir Transformers spin-off hikâyesini yazıyor. Günün sonunda projenin yönetmenlik koltuğuna da geçebileceği belirtiliyor.

Just Cause oyunlarını oynamış mıydınız? Film uyarlamasından beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Rings of Power 2. Sezon Adar İlk Bakış Sam Hazeldine

“The Rings of Power” 2. Sezonda Adar’ı Yeni Bir Aktör Canlandırıyor | İlk Bakış

Linked Horizon - Attack on Titan Yeni Şarkı

Linked Horizon’dan “Attack on Titan” Temalı Yeni Bir Şarkı Geliyor