in ,

“Sonic the Hedgehog 3” Filminin Çekimleri Tamamlandı

Sonic the Hedgehog 3 filmi için çekimler sona erdi. Oyuncu James Marsden, Kirpi Sonic’in yeni macerasında prodüksiyon sürecinin tamamlandığını duyurdu.

Sonic the Hedgehog 3 Filmi Çekimleri Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Sonic the Hedgehog 3 filminde prodüksiyon aşaması tamamlandı. James Marsden yeni maceranın yolda olduğunu doğruladı. Jim Carrey’nin başrolünde yer aldığı SEGA klasiğinin üçüncü filmi izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

İlk filmi 2020 yılında vizyona giren Sonic oldukça çalkantılı bir süreçten geçmişti. Kirpi Sonic’in görsel tasarımı hayranlardan gelen eleştiriler sonrasında değiştirilmiş ve daha sonrasında da gişede büyük bir başarı elde etmişti. Yapımın bu başarısının ardından serinin ikinci ve üçüncü filmine yeşil ışık yakılmıştı. Ayrıca Idris Elba’lı Knuckles ve Colleen O’Shaughnessey’in canlandırdığı live action Tails dizileriyle de kurgu evrenini genişletmek üzere adımlar atılmıştı.

Seride Tom Wachowski karakterini canlandıran James Marsden hayranlara sevindirici haberi verdi. The Playlist’e konuşan aktör filmde yer almanın kendisi için nasıl bir deneyim olduğundan bahsetti. Ayrıca Carrey’nin oyunculuk performansını öven Marsden, çekimleri tamamladıklarını duyurdu.

- Reklam -

“Evet, aslına bakarsanız çekimleri tamamladık. Ortaya koyduğumuz şeyden dolayı gururluyuz. İlk filmde hayranlardan gelen eleştirilerle animasyon tarzımızı değiştirmemiz gerekmişti ama çok iyi bir aileyiz, herkes çok olumlu. Jim (Carrey) tam anlamıyla muhteşem, tam olarak ilhamla dolu. Onun işinden zevk alarak oynadığını yeniden görmek büyük bir zevk. Bu projenin bir parçası olmak çok keyifli. Hayranların yeni karakterleri görmekten heyecanlanacağını düşünüyorum.”

Sonic the Hedgehog 3 Film - 2024

“Sonic the Hedgehog 3” Filmi Shadow’un Karanlık Planlarını Konu Alıyor

Serinin üçüncü filminin izleyicileri 2000’li yıllara götüreceği tahmin ediliyor. Sonic Adventure 2 oyunundan uyarlanacak yapım GUN Ajanı’nın Project Shadow’u içeren gizli bir sığınağı keşfetmesini konu alıyor. Oyunun hikâye örgüsünde Robotnik, büyük babasının notları sayesinde Shadow’un varlığından haberdar olarak dünyaya hükmetme planında ona eşlik ediyor.

Shadow’un dahil olmasıyla üçüncü filmin duygusal yoğunluğu da artacak. Her ne kadar Shadow’un arka plan hikâyesi 2005 yılına kadar netleşmese de hayranlar Kirpi Sonic’in yeni filmi için başarılı bir baş kötü karakter olacağından emin.

- Reklam -

Sonic the Hedgehog 3 Film Çekimleri Tamamlandı

Yapımcı koltuğunda Paramount Pictures’ın yer aldığı Sonic the Hedgehog 3 filmi 20 Aralık 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Siz Sonic the Hedgehog 3 filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karanlıkta Parlayanlar - Stephen King - Antoloji

Stephen King, Clive Barker ve Dahası… Usta Korku Yazarlarını Buluşturan “Karanlıkta Parlayanlar” Türkçede

Ke Huy Quan'lı Aksiyon Filmi "With Love" Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

Ke Huy Quan’lı Yeni Aksiyon Filmi “With Love” Geliyor: Vizyon Tarihi Belli Oldu