in ,

Ke Huy Quan’lı Yeni Aksiyon Filmi “With Love” Geliyor: Vizyon Tarihi Belli Oldu

Oscar ödüllü Ke Huy Quan’ın başrolünde yer aldığı yeni aksiyon filmi “With Love”ın çıkış tarihi açıklandı.

Ke Huy Quan'lı Aksiyon Filmi "With Love" Geliyor: İşte Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Ke Huy Quan’lı aksiyon filmi With Love için vizyon tarihi açıklandı.

Universal Pictures, Indiana Jones and the Temple of Doom filmindeki unutulmaz rolü ve geçen yıl Everything Everywhere All at Once ile Oscar kazanan Ke Huy Quan’ın başrolünde yer aldığı With Love filminin vizyon tarihini açıkladı. Bu, Quan’ın 40 yıllık sektör deneyiminin ardından ilk kez bir Hollywood yapımında başrol oynaması anlamına geliyor.

The Avengers ve John Wick gibi gişe rekorları kıran filmlerin dublör koordinatörü Jonathan Eusebio tarafından yönetilen With Love, izleyicilere nefes kesici bir sinema deneyimi vaat ediyor. Filmin konusunun gizli tutulması ise projeye olan ilgiyi daha da artırıyor.

- Reklam -

Ke Huy Quan’lı Yeni Aksiyon Filmi “With Love” Ne Zaman Çıkacak?

Ke Huy Quan'lı Aksiyon Filmi "With Love" Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

Atomic Blonde ve The Fall Guy gibi beğenilen aksiyon filmlerinin arkasındaki yaratıcı ekip 87North’tan Kelly McCormick ve David Leitch’in yapımcılığını üstlendiği yapım, Josh Stoddard, Luke Passmore ve Matthew Murray gibi tanınmış bir yazar kadrosuna sahip.

Yeni aksiyon filminin 7 Şubat 2025’te vizyona girmesi planlanıyor.

Şu an için filmden herhangi bir kare paylaşılmış değil. Ancak çıkışına bir yıldan az bir süre kaldığı için, kısa sürede ilk karelerin ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

Ke Huy Quan Kimdir?

Vietnam kökenli Amerikalı aktör ve dublör koreografı Ke Huy Quan, 20 Ağustos 1971’de Vietnam’da doğdu. 1978’de ailesiyle birlikte mülteci olarak Amerika Birleşik Devletleri’ne göç etti. 12 yaşındayken Steven Spielberg’ün Indiana Jones: Kamçılı Adam filminde “Short Round” rolüyle ün kazandı. Bu filmden sonra The Goonies (1985) ve Encino Man (1992) gibi filmlerde rol aldı.

- Reklam -

Ke Huy Quan'lı Yeni Aksiyon Filmi "With Love" Geliyor: Vizyon Tarihi Belli Oldu

1990’ların sonlarında oyunculuğa ara verdi ve Kaliforniya Üniversitesi, Los Angeles’ta film ve televizyon prodüksiyonu okudu. Mezun olduktan sonra dublör koordinatörü ve asistan yönetmen olarak çalışmaya başladı.

2022 yılında Everything Everywhere All at Once filmindeki rolüyle oyunculuğa geri döndü. Bu filmdeki performansı büyük beğeni topladı ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar ve Altın Küre adaylığı kazandı. Sonrasında ise Loki’nin 2. sezonu dahil olmak üzere birçok yeni yapımda yer almaya başladı.

Ke Huy Quan’ın 40 yılın ardından doğrudan başrolünü üstleneceği bir yapımda yer almasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sonic the Hedgehog 3 Filmi Çekimleri Tamamlandı

“Sonic the Hedgehog 3” Filminin Çekimleri Tamamlandı

Kuzey Kutbu Buzsuz Kalma Tehlikesi

Alarm Çanları Çalıyor: 10 Yıl İçerisinde Kuzey Kutbu ‘Buzsuz’ Kalabilir