in ,

Dave Bautista ve Jason Momoa, “Blue Beetle” Yönetmeninin Yeni Aksiyon Filmi “The Wrecking Crew”da Buluşuyor

The Wrecking Crew filmi için kadro belli olmaya başladı. Angel Manuel Soto’nun yeni projesi, Dave Bautista ve Jason Momoa gibi yıldızlara ev sahipliği yapacak.

The Wrecking Crew Filmi Kadro Dave Bautista ve Jason Momoa
- Reklam -
- Reklam -

The Wrecking Crew filminde oyuncu kadrosu şekilleniyor. Blue Beetle ile adından söz ettiren yönetmen Angel Manuel Soto’nun başına geçeceği proje, Dave Bautista ve Jason Momoa’yı bir araya getirmeye hazırlanıyor.

DC evreninin yeni dönemini aralayan ve eleştirmenler tarafından olumlu yorumlar alan Blue Beetle sonrasında yönetmen Angel Manuel Soto’nun sıradaki projesi The Wrecking Crew oldu. Metro-Goldwyn Mayer’in yapımcılığını üstlendiği filmin senaristliğini Warrior ile ismini duyuran Jonathan Tropper üstleniyor.

Flmin oyuncu kadrosuna düşünülen isimler arasında Holywood’un sevilen aktörleri Dave Bautista ve Jason Momoa var. İki yıldız isimle SAG-AFTRA grevi öncesinde projede yer almak için görüşüldüğü ve MGM tarafının ikiliye teklifi 2021 yılında götürdüğü söyleniyor.

- Reklam -

The Wrecking Crew Filmi - Angel Manuel Soto

Filme dair detaylar oldukça kısıtlı olsa da yapımın komedi ve aksiyon türlerinde olacağı biliniyor.

The Wrecking Crew Hakkında Bilinen Detaylar Sınırlı

DC evrenine başarılı bir karakter tanıtımı ile dahil olan Manuel Soto’nun yeni bir aksiyon-komedi filmine nasıl bir yorum getireceği merak ediliyor. Farklı kültürlerden karakterleri başarıyla perdeye yansıtması ile bilinen Soto, ödüllü Charm City Kings filminin de yönetmen koltuğunda oturmuştu. Başarılı yönetmen aynı zamanda Parmaount Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği bir spin-off Transformers filminin de yazarlığını yapıyor.

Oyuncu kadrosunda ismi geçen Bautista yakın zaman önce James Gunn’ın Guardians of the Galaxy Vol.3 filminde izleyicilerin karşısına geçmişti. Ünlü aktör Marvel’ın sevilen kahramanlarına veda eden yapımda Drax the Destroyer karakterine yeniden hayat vermişti. Bautista, Denis Villeneuve’ün yönetmenliğini yaptığı ve 3 Kasım’da sinemalara gelecek Dune: Part Two kadrosunda da yer alıyor.

- Reklam -

The Wrecking Crew Filmi Kadrosu - Angel Manuel Soto

Fast X filminin kötüsü Dante’ye hayat veren Momoa ise Warner Bros.’un merakla beklenen Aquaman and the Lost Kingdom filminde başrolü oynuyor. Diğer taraftan Apple TV+’ın tarihi drama serisi Chief of War ve yine Warner Bros’un yapımcılığını üstlendiği Minecraft uyarlamasında da beyaz perdede yer alacak.

Angel Manuel Soto’nun yönetmenliğini yaptığı The Wrecking Crew filmi için çıkış tarihi henüz netleşmedi.

Sizin The Wrecking Crew filminden beklentileriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazla sinema haberi için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Artık soğuk esprilerin yapılmadığı sağlam ciddi bir aksiyon filmi izlemek istiyorum, ki Jason Mamoa’dan pek ümitli değilim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Frank Darabont - The Shining Stephen King Uyarlaması Görüşü

“Shawshank Redemption”ın Yönetmeni, “The Shining”in Berbat Bir Stephen King Uyarlaması Olduğunu Düşünüyor

"Evrenin En Sıcak Yeri Neresi?" Sorusu Cevap Buldu

Gökbilimciler “Evrenin En Sıcak Yeri Neresi?” Sorusunu Cevaplandırdı