in , ,

Justin Roiland’ın “Rick and Morty”deki Başroller Dahil Tüm Karakterleri Yeniden Seslendiriliyor

Justin Roiland ile yolların ayrılmasının ardından “Rick and Morty” dizisinde başroller Rick Sanchez ile Morty Smith dahil birçok karakter yeniden seslendirilecek.

Justin Roiland Rick and Morty Yeni Seslendirme
- Reklam -
- Reklam -

Justin Roiland’a aile içi şiddet gerekçesiyle açılan davanın ardından Rick and Morty dizisinin ortak yaratıcısı ve baş seslendirmeni ile yollar ayrılmıştı. 7. sezon ile birlikte Rick Sanchez ile Morty Smith dahil, Roiland’ın seslendirdiği tüm karakterler yeni seslerine kavuşacak.

Adult Swim’in yetişkinlere yönelik animasyon dizisi Rick and Morty bu yılın başlarında zorlu bir sürece girmişti. Dan Harmon ile birlikte dizinin yaratıcı koltuğunu paylaşan Justin Roiland’a aile içi fiziki ve sözlü şiddet suçlamalarıyla dava açılmıştı. Davanın açılmasıyla birlikte Roiland ile Adult Swim’in yolları ayrılmıştı. Her ne kadar ünlü sanatçıya yöneltilen suçlamalar mart ayındaki davada düşse de Roiland’ın yapıma geri dönmesi beklenmiyordu.

Şimdilerde 7. sezon için gün sayan Rick and Morty hakkında yaşanan yeni gelişmeler, Roiland’ın seslendirdiği karakterlerin farklı sanatçılarla tekrar seslendirileceğini ortaya koydu.

- Reklam -

Justin Roiland’ın “Rick and Morty” Rolleri Yeniden Seslendirilecek

Fransa’daki Annecy Uluslararası Festivali sırasında Rick and Morty ile ilgili gelişmeleri paylaşmak üzere sahneye çıkan ortak yapımcı Steve Levy ile Cartoon Network Başkanı Michael Ouweleen, yaptıkları konuşmada ekibin şu anda Justin Roiland’ın dizideki her bir rolünü yeniden canlandırma sürecinde olduğunu ancak henüz hiçbir seslendirme sanatçısının seçilmediğini açıkladılar.

Justin Roiland - Rick and Morty Yeni Seslendirmeler

Michael Ouweleen açıklamada ünlü çizgi dizi karakteri Bugs Bunny’ye atıfta bulunarak bu karakterin yıllar içinde birçok farklı oyuncu tarafından seslendirildiğini hatırlatarak, “Rick and Morty için daha da iyisini yapacağımızı düşünüyorum… Harika olacak,” şeklinde konuştu.

Çizgi dizide Roiland’ın yerini hangi oyuncu ya da oyuncuların alacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte 7. sezonun Eylül 2023 tarihi itibarıyla yayına girmesi bekleniyor. Bu yakın tarihli çıkış takvimi de yeni seslendirmelerin 7. sezon için de geçerli olup olmayacağına dair soru işaretleri yaratıyor.

- Reklam -

Rick and Morty 6. sezon fragmanı

Roiland yapımda Rick ve Morty dışında Evil Morty, Eyeholes Man, Cromulons, Albert Einstein, Mr. Poopybutthole ve Garbage Goober gibi birçok yan karakteri de seslendirmişti.

Siz yeni dönemde Rick and Morty macerasının nasıl şekilleneceğini düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zaman Çöktü - Y. Hakan Erdem

Y. Hakan Erdem’in Distopik Bilimkurgu Romanı “Zaman Çöktü” Yeniden Raflarda

Black Mirror 6. Sezon Bölümleri Yayında

Geleceğin Karanlık Yüzü Geri Döndü: “Black Mirror”ın 6. Sezonu Tüm Bölümleriyle Netflix’te Yayında