in , , ,

“KonoSuba” 3. Sezonun Yeni Fragmanı Yayınlandı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

KonoSuba 3. Sezon fragmanı yayınlandı. Hayranların uzun süredir beklediği popüler anime dizisinin yeni sezon yayın tarihi de ortaya çıktı.

KonoSuba 3. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

KonoSuba 3. Sezon fragmanı yayınlandı. Açılış ve kapanış tema şarkılarını da ortaya çıkartan görüntülerle birlikte popüler anime serisinin ne zaman yayınlanacağı da duyuruldu.

KonoSuba: God’s Blessing on This Wonderful World!, Natsume Akatsuki tarafından yazılan ve Kurone Mishima tarafından resimlenen bir hafif roman serisi olarak ortaya çıktı. 2013’te başlayan ve 2020’de 17 ciltle sona eren bu seriden uyarlanan anime ise ilk sezonuyla 2016’da, ikinci sezonuyla 2017’de izleyici karşısına çıktı. Her iki sezon da Studio DEEN tarafından hazırlandı. J.C. Staff tarafından üretilen bir anime film uyarlaması da 2019’da yayınlandı. Ayrıca KonoSuba: An Explosion On This Wonderful World başlıklı bir spin-off’u da geçen sene yayınlandı. Studio Drive tarafından hazırlanan bu yan hikâye 12 bölümle sona erdi.

KonoSuba 3. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi

- Reklam -

Sonunda meraklılarının uzun süredir beklediği asıl seri, üçüncü sezonuyla devam ediyor. Kazuma Sato ve eksantrik arkadaşlarının talihsiz maceralarının keyifli bir devamını vaat eden dizi, 10 Nisan 2024’te ekranları süslemeye hazırlanıyor.

Fragman, Machico tarafından seslendirilen ve önümüzdeki sezon için enerjik bir ton oluşturan “Growing Up” adlı açılış parçasını sergiliyor. Müzikal heyecana katkıda bulunan Aqua (Sora Amamiya), Megumin (Rie Takahashi) ve Darkness (Ai Kayano) ise bitiş şarkısına seslerini katıyor. Fragmandaki görseller ve müziğin uyumlu karışımı, animenin geri dönüşünün kışkırtıcı bir önizlemesi olarak hizmet ediyor.

KonoSuba 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Studio Drive, yönetmen Yujiro Abe ve serinin bestecisi Makoto Uezu’nun yaratıcı ön planda olduğu serinin animasyonunda dümeni ele alıyor. Koichi Kikuta’nın karakter tasarımları ve Masato Koda’nın müzik besteleri genel olarak sürükleyici deneyime katkıda bulunuyor. Sora Amamiya, Jun Fukushima, Rie Takahashi, Sayuri Hara ve Ai Kayano’dan oluşan topluluk seslendirme kadrosu ise rollerine yeni sezonda da geri dönüyor.

- Reklam -

KonoSuba 3. Sezon Poster

Crunchyroll, söz konusu animeyi “komik ve sürükleyici bir hikâye” olarak tanımlıyor. Bir trafik kazasının ardından Kazuma Sato’ya tanrıça Aqua tarafından fantastik bir dünyada ikinci bir yaşam şansı verilir. Ancak yanında tek bir şey götürebilir. O da bu hakkını tanrıça Aqua’yı götürerek kullanır. Megumin ve Darkness’ın da aralarında bulunduğu işlevsiz ekip, komedi dolu bir kaos ve beklenmedik zorluklarla dolu bir maceraya atılıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Komedi Türündeki Tüm Zamanların En İyi 20 Anime Yapımı


KonoSuba 3. sezondan beklentileriniz neler? Daha önceki sezonları izlemiş miydiniz. Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Anime Corner

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Taylor Swift Üniversitede Ders Oldu

Taylor Swift Fenomeni Üniversitede Ders Oldu: 300’den Fazla Öğrenci Başvurdu

J.R.R. Tolkien Dune Yorumu

J.R.R. Tolkien’in “Dune” Yorumu Tekrar Gündem Oldu: “Hiç ama Hiç Beğenmedim”