in ,

‘Soulsvari’ Oyunlar Arasında Öne Çıkan “Lies of P”nin Devam Macerası Onaylandı

Lies of P 2 resmi olarak duyuruldu. Karanlık bir Pinokyo uyarlaması olan Soulsvari oyunda devam macerasına yeşil ışık çıktı.

Lies of P 2 Oyunu Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Lies of P 2 duyuruldu. Soulsvari oyunlar arasında ses getirmeyi başaran ve karanlık bir Pinokyo uyarlaması olarak dikkat çeken macera hikâyesini bir adım ileri taşımaya hazırlanıyor.

Karanlık bir Pinokyo uyarlaması olarak tanımlanan Soulsvari oyunun devam macerasına yeşil ışık yakıldı. Son on yılda Soulsborne türünün yükselişi kendini iyice gösterdi. FromSoftware, Demon’s Souls ve Dark Souls ile zorlu oynanışı karanlık ve hemen hemen korku oyunlarına dönüşen dünyalarla harmanlayarak yeni bir oyun türü yarattı. Bu da oyuncular tarafından çokça sevildi ve Bloodborne ve Elden Ring gibi oyunlar türünün en iyileri olarak kabul edildi. Ancak FromSoftware bu çerçevede oyun yapabilen tek stüdyo değil. Son birkaç yılda birçok başka stüdyo kendi dokunuşlarını eklemeyi denedi ve Lies of P de en son denemelerden biri.

Lies of P 2 Oyunu Geliyor

- Reklam -

Lies of P çıkışının ardından eleştirel övgüler aldı ve güçlü satışlar elde etti. Round8 Studio, 18 Eylül 2023 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve S, PC ve Mac App Store  gibi birçok yerden piyasaya sürülen oyunun sadece bir ay içinde 1 milyon kopya sattığını duyurdu.

Lies of P, kendisini diğerlerinden ayıran benzersiz bir önerme de sunuyor ve Pinokyo’nun klasik hikâyesine daha karanlık ve sinsice yaklaşıyor. Garip gibi dursa da Pinokyo’yu Dark Souls tarzı bir dünyada canavarlarla dolu ve oldukça şiddetli bir şekilde görmek işe yaramış gibi duruyor.

Lies of P 2 Henüz Erken Geliştirm Aşamasında: Gelmesi Uzun Sürebilir

Bu ay içinde silah ve karakter dengesinde “önemli” değişikliklerin yanı sıra oyunun ilk aşamalarındaki zorluğu “hafifletmek” için yaşam kalitesi değişiklikleri getirecek bir yama bekleniyor. Bunun bir parçası olarak oyuncular Rising Dodge yeteneğini varsayılan bir beceri olarak alacak ve kilidini açma ihtiyacını ortadan kaldıracak.

Yeni bir yamayla birlikte DLC güncellemelerinin alınacağı ve hatta bir devam oyunun çalışmalarının başladığı da doğrulandı.

- Reklam -

Lies of P 2 Oyunu Geliyor

Şu an için Lies of P 2 oyununa dair herhangi bir ayrıntı açıklanmadı. Ancak ilk oyunun yeni yayınlandığını ve DLC’nin hâlâ erken aşamalarda olduğunu göz önünde bulundurarak, Lies of P 2‘nun gelmesinin birkaç yıl bulabileceği söylenebilir.

Bu kadar kısa bir süre içerisinde Lies of P 2 oyununun açıklanması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pluto Animesi Yorumları

Netflix Yapımı “Pluto” Şimdiden Yılın En İyi Animeleri Arasında Gösteriliyor

İnsanlar, Robotlar ile Çalışınca Tembelleşiyor

İnsanların Robotlarla Beraber Çalıştığında ‘Tembelleşme Eğilimi’ Gösterdiği Ortaya Çıktı