in , ,

“Yüzüklerin Efendisi” Üçlemesinin Yönetmeni Peter Jackson, “The Simpsons” Dizisine Konuk Oldu

Peter Jackson, “The Simpsons”a konuk oyuncu olarak katıldı. Uzun süredir devam eden çizgi dizinin yeni bölümü Yüzüklerin Efendisi yönetmenini ağırlıyor.

Peter Jackson The Simpsons Dizisine Konuk Oldu
- Reklam -
- Reklam -

The Simpsons dizisinin 35. sezonunun 4. bölümü Yüzüklerin Efendisi serisinin yönetmeni Peter Jackson’ın konuk oyunculuğunu ve filmlerine atıfta bulunan gizli mesajları gözler önüne seriyor.

Uzun yıllardır devam eden ve özellikle öngörüleriyle öne çıkan çizgi dizinin 35. sezonu, hicivsel tarzını ve büyük ünlülerin konuk oyuncu olarak katılma yeteneğini hâlâ koruyor. Yeni sezonun 4. bölümü olan Thirst Trap: A Corporate Love Story, ünlü yönetmen Peter Jackson ve aktris Elizabeth Banks’in başrollerini paylaştığı bir dizi ünlü konuk oyuncuyu barındırıyor.

Yeni bölüm yayınlanmadan önce Entertainment Weekly, The Simpsons’ın 35. sezonunun 4. bölümü için özel ilk bakış görsellerini paylaştı. Yayınlanan görsellerden birisi Peter Jackson’ın konuk oyunculuğunu ve filmlerinden dört adet gizli mesajı içeriyor.

- Reklam -

Paylaşılan görsellere hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

The Simpsons 35. Sezon 4. Bölüm

The Simpsons 35. Sezon Yeni Bölüm

The Simpsons Peter Jackson Konuk Oyuncu

Silikon Vadisi’nin parodisini yapan ilk bakış görüntüleri, Springfield’ın zengin işinsanı Mr. Burns’ün Persephone (Elizabeth Banks) adında bir kadına âşık olduğu karelere yer veriyor. Persephone, Elizabeth Holmes adlı bir sahtekâr tarafından kurulan Theranos’un hikâyesine ilham verdiği görünen bir üniversite terk öğrencisi ve CEO gibi görünüyor. Bu görüntüler aynı zamanda belgeselci Ken Burns ve Silikon Vadisi’ni kapsayan gazetecileri de içeren Kara Swisher, Andrew Ross Sorkin ve Christiane Amanpour’un konuk oyuncu olarak katıldığını ortaya koyuyor.

- Reklam -

The Simpsons’ın Peter Jackson Fotoğrafındaki Gizli Mesajlar Ne?

The Simpsons Peter Jackson

Yönetmene ait paylaşılan görüntü toplamda dört adet Peter Jackson filmi göndermesi içeriyor. Belki de en dikkat çekeni sağ omzunun üzerinde bulunan afiş. Yönetmenin en ünlü filmlerinin bir karışımı olarak hemen fark ediliyor: King Kong ve Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları. Jackson Yüzüklerin Efendisi üçlemesini tamamladıktan sonra şu anki MonsterVerse serisinin başlamasından önce 2005 vizyon tarihli bir King Kong filmini yönetmişti. Smaug ise, Jackson’ın Hobbit üçlemesindeki kötü ejderhayı temsil ediyor.

Jackson’ın sol omzunun üzerindeki resim ise iki yönetmenin iki eserini bir araya getiriyor. Bu görüntü Abbey Road albüm kapağına bir gönderme. Ancak The Beatles’ın sokağı geçtiği yerde 1989 yapımı Meet the Feebles adlı filmindeki kuklalar bulunuyor. Bu film Jackson’ın henüz Yeni Zelanda’da çıkış yapmaya hazırlanan bir yönetmen olduğu dönemde yaptığı erken dönem filmlerinden biri. İkonik albüm kapağı ise 2021’de Disney+ üzerinde yayınlanan ve Jackson’ın yönettiği The Beatles: Get Back belgesel dizisine bir gönderme.

Oscar ödüllü yönetmenin Simpsonlar’a konuk oyuncu olarak katılması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

C. M. Kösemen - Yeni Keşfedilen Çekirge Türü - Naskreckiana kosemeni

Yeni Keşfedilen Çekirge Türü Adını Türk Sanatçı C. M. Kösemen’den İlhamla Aldı

Disney Animasyon Filmleri Teorileri

Küçük Deniz Kızı ve Herkül Uzaktan Akrabaydı: İşte Disney Animasyonlarında Sonradan Onaylanan 7 Hayran Teorisi