in ,

Sylvester Stallone, “Rambo 6” İhtimalini Değerlendirdi: “Neyle Savaşacağım, Kireçlenmeyle mi?”

Sylvester Stallone, “Rambo 6” filmi ile ikonik role geri dönüp dönmeyeceği sorusuna samimi bir yanıt verdi.

Rambo 6 Gelecek mi - Sylvester Stallone
- Reklam -
- Reklam -

Sylvester Stallone olası Rambo 6 ihtimaline samimiyet dolu net bir yanıt verdi. Usta aktör son olarak 2019’da ikonik karakter John Rambo’ya hayat vermişti.

Öte yandan Stallone, Vietnam Savaşı sırasında geçen ve Rambo’dan öncesini konu alan bir yapıma ilgi duyduğunu ifade ederek meşalenin yeni bir aktöre devredilmesi gerektiğini düşünüyor.

Sylvester Stallone, yakın gelecekte Rambo 6 filmiyle John Rambo rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağı sorusuna açık ve net bir yanıt verdi.

- Reklam -

David Morrell’in 1972’de yayımlanan romanı First Blood’dan uyarlanan ilk film 1982 yılında vizyona girmiş ve eski bir Vietnam gazisinden gündelik hayata tutunamamış bir adama dönüşen bir karakterin hikâyesini anlatmıştı. Stallone yıllar içerisinde bu rolü dört defa daha yineledi ve son olarak 2019 yapımı Rambo: Last Blood’da evlat edindiği yeğenini kurtarmak için Meksika’ya gitti.

“Rambo 6 Gelecek mi?” Sorusuna Sylvester Stallone’dan Net Cevap

Kendisine, “Bir Rambo filmi daha çek,” çağrıları yapıldığını itiraf eden 77 yaşındaki aktör, şakayla karışık hayranlarına şu cevabı verdi:

“Rambo karakterini bırakabilirim. Başka bir tane daha yapmak isteseler bile o fazlasıyla şey yaptı. Ama ben neyle savaşıyorum? Kireçlenme mi?”
Rambo 6 Film - Sylvester Stallone

Stallone kendisiyle özdeşleşen bu karakteri oynamayı bıraktığını ilk defa dile getirmiyor. Ünlü oyuncu serinin 5. filmi prodüksiyona başlamadan hemen önce de benzer açıklamalar yapmıştı. 77 yaşındaki Stallone’un aksiyon dolu yeni bir yapımda oynama ihtimali ise oldukça güç görülüyor.

Rambo’nun Gençliğini Anlatan Yeni Bir Yapım Geliyor

Öte yandan Stallone rolden vazgeçtiğini açıklamış olsa da Rambo evrenini genişletme fırsatını kaçırmak istemiyor. Stallone, karakterin genç versiyonuna odaklanan yeni bir projenin gelişimiyle yakından ilgileniyor ve meşaleyi sorunsuz bir şekilde yeni bir oyuncuya devretmeye hazırlanıyor. Öncül hikâyenin (prequel) film mi yoksa dizi mi formatında olacağı ise şu an için bilinmiyor.

- Reklam -

Rambo 6 - Sylvester Stallone

Geçen aylarda bahsi geçen bir başka ihtimal ise Quentin Tarantino’dan gelmişti. Ünlü yönetmen popüler seriyi yeniden başlatmak ve başrolünde Adam Driver’ın yer aldığı yeni bir macera anlatmak istediğini dile getirmişti.

Sylvester Stallone’un Rambo 6 yorumuna dair sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Chris Evans iyi olabilirdi bu role.

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Lafı gediğine koymuş ağabey.

  3. Avatar for Serdar_Gulsen Serdar_Gulsen dedi ki:

    3 ten sonra gereksizdi zaten

  4. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Böbrek taşları da olabilirdi. :smiley: Ama haklı gerçekten de. Yeter artık.

    @LordKratos Evet Chris Evans yakışabilirdi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oppenheimer En Çok Gişe Hasılatı Yapan Biyografi Filmi

“Oppenheimer”, “Bohemian Rhapsody”yi Gerisinde Bırakarak En Çok Gişe Hasılatı Elde Eden Biyografi Filmi Oldu

Aylık Öykü Seçkisi 14 Yaşında: Evliya Çelebi Öyküleri

Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi 14. Yaşını “Evliya Çelebi” Teması ile Kutluyor