in ,

Jake Gyllenhaal’lı “Road House 2” Filminde Çalışmalar Başladı

Road House 2 geliyor. 1980’li yılların ünlü dövüş filmi, bu yıl bir remake ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Şimdi ise devam macerası için çalışmalar başladı.

Road House 2 Film - Jake Gyllenhaal
- Reklam -
- Reklam -

Road House 2 filmi için çalışmalar başladı. Başrolünde Jake Gyllenhaal’ın yer aldığı aksiyon ve dövüş yapımı, yeni bölümüyle Prime Video’da izleyicilerin karşısına çıkacak.

İlki 1989 yılında giren Rowdy Herrington imzalı Road House (Bar Fedaisi), kendi türünün akılda kalan yapımları arasında yer almıştı. Patrick Swayze’nin başrolünde yer aldığı yapım, emekli Ultimate Fighting Championship (UFC) dövüşçüsünün bir barda koruma olarak çalışmaya başlamasını konu alıyordu.

Prime Video geçen mart ayında bir yeniden çevrime imza atarak Road House’u geri getirmişti.  Donnie Darko, Nightcrawler ve Brokeback Mountain gibi yapımlarla tanınan Jake Gyllenhaal’ın yeni Elwood Dalton olarak izleyicilerin karşısına çıktığı yapımda yönetmen koltuğu ise Doug Liman’a (Edge of Tomorrow) emanet edilmişti.

- Reklam -

Road House 2 Filmi ile Elwood Dalton’ın Macerası Devam Edecek

Prime Video’nun aktardığına göre ilk film yaklaşık 80 milyon izleyiciye ulaşmış ve devam macerasını garantilemişti.

Yeni filmin konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgili ayrıntılar henüz bilinmese de, filmin Dalton’ın ve rakibinin hikâyesini devam ettirmesi bekleniyor. 2024 yapımı filmde Gyllenhaal’ın karşısına Knox rolüyle Conor McGregor çıkmıştı.

Road House 2 Film - Jake Gyllenhaal - Prime Video

Gyllenhaal, canlandırdığı karakter eski bir UFC dövüşçüsü olduğundan film için kapsamlı bir vücut dönüşümünden geçti ve Las Vegas’taki UFC 285 etkinliğinde de boy gösterdi.

Aktör daha önce devam filmi olasılığını şu sözlerle değerlendirmişti:

- Reklam -

“Çok isterim. Rolü seviyorum, karakteri seviyorum. Mizahını seviyorum. Nereye gidebileceğini seviyorum. Senaryoda okuduğum ilk şey sigortayı sorduğu, sigortaları olup olmadığını, bisikletlerinin dışarıda olup olmadığını sorduğu sahneydi ve bu karakterin özü orada. Bu alanda keşfedilecek çok şey var. Yani, evet.”

Son Road House filminde ayrıca Ellie rolünde Daniela Melchior, Ben Brandt rolünde Billy Magnussen, Frankie rolünde Jessica Williams, Laura rolünde B.K. Cannon, Şerif rolünde Joaquim de Almeida, Carter rolünde Austin Post, Billy rolünde Lukas Gage ve Reef rolünde Dominique Columbus rol almıştı.

Road House Devam Filmi

Doug Liman’ın yeni filmi yönetmen üzere dönüp dönmeyeceği ise şu an için belirsizliğini koruyor. Road House 2 filmi için henüz bir yayın tarihi de belirlenmedi.

Road House 2 hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Deadpool & Wolverine Filminden Yeni Fragman

“Deadpool & Wolverine” Filminden Yeni Fragman ve Poster

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito'dan Yeni Film Geliyor

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito Yıllar Sonra Yeniden Bir Araya Geliyor