in ,

Robert Downey Jr., Iron Man Rolüyle Marvel Sinematik Evreni’ne Geri Dönebilir

Robert Downey Jr.’ın Tony Stark ya da daha bilinen adıyla Iron Man rolüyle Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönmek için imza attığı konuşuluyor.

Robert Downey Jr. Marvel Sinematik Evreni'ne Geri Dönebilir
- Reklam -
- Reklam -

Robert Downey Jr.’ın Iron Man (Tony Stark) rolüyle Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönmeyi kabul ettiği yolundaki dedikodular gündemde.

Ünlü oyuncu son olarak 2019’da vizyona giren Avengers: Endgame filminde Tony Stark karakterinin ölümüne sahne olmuş ve o dönemden sonra bu rolü geriye bıraktığını ifade etmişti. Ancak son zamanlarda Marvel Studios yetkililerinin orijinal ekibi tekrar bir araya getiren yeni bir Avengers filmi yapma fikrini tartıştığına dair raporlar ortaya çıktı. İddialara göre Iron Man ve Scarlett Johansson’ın canlandırdığı Black Widow karakteri yeni fazda yeniden dönebilir.

Şimdi de film içerikleri konusunda dedikoduları paylaşan MyTimeToShineHello, bir gönderisinde “Robert Downey Jr.’ın zaten geri dönmeyi kabul ettiğini” iddia etti ve böylece oyuncunun Avengers buluşması filmi için ilk adımı atan isim olabileceğini gösterdi.

- Reklam -

Elbette bu bilgi henüz oyuncu veya Marvel Stüdyoları tarafından doğrulanmış değil. Ayrıca şirket iddia edilen Avengers projesine onay vermiş de değil. Söz konusu iddialar süper kahraman filmlerinin bu yılki gişe hasılatının düşmesi sonrası birçok yöneticinin panik halinde aldığı kararların ardından geliyor. RDJ’nin Tony Stark karakterini geri getirme fikri, MCU için büyük gişe rakamlarını tekrar getirmeye yönelik bir girişim olabilir. Özellikle Guardians of the Galaxy Vol. 3 gibi istisnalar haricinde bu yıl süper kahraman filmlerinin gişe başarısı oldukça sönük kaldı.

Robert Downey Jr. Marvel Sinematik Evreni'ne Geri Dönebilir

Robert Downey Jr. Marvel Sinematik Evreni’ne Çoklu Evren Sayesinde Iron Man Rolüyle Geri Dönebilir

Birçok hayran Tony Stark’ın MCU’da tekrar görünmesini istiyor. Çünkü çoklu evren, karakterin mantıklı bir şekilde geri dönmesini mümkün kılıyor gibi görünüyor. Avengers: Secret Wars filminde RDJ’nin Iron Man’in dışında Tobey Maguire’ın Spider-Man’i ve Hugh Jackman’ın Wolverine’i gibi birçok sevilen süper kahramanın güçlerini birleştireceği hayal ediliyor. Bu söylentiye dayalı Avengers buluşma filmi gerçekleşmese bile RDJ’nin Tony Stark’ın gelecekteki MCU filmlerinde hâlâ görünebileceğini gösteriyor.

2020’de verdiği bir röportajda konuşan Downey Jr., yaratıcı planların kendisi için ilginç olması durumunda role geri dönmeye açık olabileceğini belirtmiş ve şunları söylemişti:

- Reklam -

“Bu işte ikna edici bir argüman ve açıkça görünen olaylar zinciri olmalı. Ama başka şeyler yapmak istiyorum.”

Robert Downey Jr. Marvel Sinematik Evreni'ne Geri Dönebilir

Robert Downey Jr.’ın yıllar sonra Tony Stark / Iron Man rolüne dönmesi sizce doğru bir karar olur mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Marvel filmleri gişede çakılınca adamlar yine güvenli limana dönme kararı aldı. İronman gittikten sonra cidden filmlerdeki o renk gitmişti. Umarım tekrar döner.

  2. Avatar for Jaehaerys Jaehaerys dedi ki:

    Koskoca MCU Çocuklar Duymasın gibi yönetiliyor. Kalite düşünce hemen bir nostalji bir eskileri geri getirme olaylarına girişiyorlar. Spider-man’de ben de çocukluğumun Spider-man’ini tekrar görmekten çok mutlu olsam da bu da bir yere kadar idare ediyor. Her kötü yapımın ardından bunu yapacaklarsa hiç eski karakterleri getirmemelerini yeğlerim. Hem Spider-man’de çoklu evren durumu vardı burada Iron Man bildiğiniz öldü nasıl olacak çok merak ediyorum. Çoklu evrenden başka Tony Stark getirmek gibi hareketler de izleyicide ne kadar karşılık bulur bilemiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mısır Ölülere Rehberlik Eden Büyü Kitabı

Mısır’da Ölülere Yol Gösterdiğine İnanılan 3.500 Yıllık Bir Büyü Kitabı Bulundu

Rüzgârın Yükü: Mercan Alper'in Yeni Öykü Kitabı Çıktı

Mercan Alper’in Yeni Öykü Kitabı “Rüzgârın Yükü” Raflardaki Yerini Alıyor