in , ,

Robert Kirkman: “Omni-Man Superman’i Bir Dövüşte ‘Kolayca’ Yenebilir”

Invincible’ın yaratıcısı Robert Kirkman, Omni-Man’in Superman’i herhangi bir dövüşte ‘basit şekilde’ yenebileceğini söylüyor.

Robert Kirkman: "Omni-Man Superman'i 'Kolayca' Yenebilir"
- Reklam -
- Reklam -

Robert Kirkman, Omni-Man ve Superman arasındaki karşılaşmadan kimin galip çıkacağına dair süregelen tartışmaya dahil oldu. Üstelik Invincible’ın yaratıcısına göre galip belli.

Hayranlar Omni-Man’in hünerleri hakkında hararetli tartışmalara dalmışken, animasyon dizisinin başarısıyla birlikte bu tartışmalar daha da alevlendi. Invincible 2. Sezon bu bahar final bölümlerine hazırlanırken, meraklılar bir kez daha Omni-Man ve Superman arasındaki teke tek savaşın potansiyel sonuçlarını merak ediyor.

2024 IGN Fan Fest’teki bir sohbet sırasında Robert Kirkman, Omni-Man’in Superman karşısındaki üstünlüğüne olan inancını ifade etmenin geçmişte internet hayranlarının öfkesini uyandırdığını kabul ederek tartışmanın etrafından esprili bir şekilde dolaştı.

- Reklam -

“Bu tartışma genellikle Superman’in ezik olduğunu ve Omni-Man’in Superman’i kolayca yenebileceğini söylediğim için internetteki insanların bana kızmasıyla sonuçlanıyor. Bu yüzden bunu tekrar söyleyip insanların bana tekrar kızmasını istemedim. Bu doğru olsa bile!”

Robert Kirkman: "Omni-Man Superman'i 'Kolayca' Yenebilir"

Robert Kirkman aynı diyalogda, Amazon, Disney ve Marvel’ın güçlerini birleştirmenin pratik olmadığını gerekçe göstererek, Invincible 2. sezonda bir Örümcek Adam görünümü umutlarını da ortadan kaldırdı.

Robert Kirkman’e Göre Omni-Man Sadece Superman’i Değil Aynı zamanda Homelander’ı da ’Kolayca’ Yenebilir

Yapımcının odak noktası ağırlıklı olarak Omni-Man ve Superman karşılaşması olsa da, daha önce Omni-Man ve Prime Video’nun bir diğer popüler dizisi The Boys’dan Homelander arasındaki varsayımsal bir savaş hakkında da tartışmalara girmişti. Kirkman kendinden emin bir şekilde Omni-Man’in Homelander’ı zahmetsizce yeneceğini iddia etmiş ve iki “süper kahraman” karakteri arasında paralellikler kurmuştu.

- Reklam -

Omni-Man vs Superman

Tartışmalar sürerken Invincible hayranları bu destansı çatışmaların çözümünü merakla bekliyor ve her açıklama devam eden spekülasyonları körüklüyor. Ancak gerçekten de böyle bir çatışmada kimin galip geleceği sorusu muhtemelen her zaman cevapsız kalacak gibi gözüküyor.

Invincible 2. Sezon 5. Bölüm 14 Mart 2024’te yayınlanacak ve Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Sizce Robert Kirkman haklı mı? Omni-Man gerçekten de bir dövüş sırasında Superman’i kolayca alt edebilir mi?Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2024 SAG Ödülleri Kazananları Belli Oldu

2024 SAG Ödülleri Kazananları Belli Oldu: “Oppenheimer” Zafere Doymuyor

Yeni Demon Slayer Sezonundan Kısa Tanıtım Videosu

Yeni “Demon Slayer” Sezonundan Kısa Tanıtım Videosu