in , ,

Yeni “Demon Slayer” Sezonundan Kısa Tanıtım Videosu

Yeni Demon Slayer sezonu “Hashira Training Arc” için kısa bir tanıtım videosu paylaşıldı. Kimetsu no Yaiba 4. sezonu ile yolculuğuna devam ediyor.

Yeni Demon Slayer Sezonundan Kısa Tanıtım Videosu
- Reklam -
- Reklam -

Demon Slayer hayranları için beklenen Hashira Training Arc’a özel kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Kimetsu no Yaiba animesi bu bahar 4. sezonuyla dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Üçüncü sezonda yaşanan yoğun olayların ardından 4. sezonu başlatmaya hazırlanan Tanjiro yeni maceraları için artık hazır. Dağıtımcı Aniplex, YouTube’da yayınladığı kısa tanıtımda izleyicilere gelecek sezonda neler yaşanacağına dair ipuçları veriyor. Tanıtımın büyük bir kısmı üçüncü sezonu özetlerken, son bölümde Rüzgar Hashira’sı Sanemi Shinazugawa ve Yılan Hashira’sı Obanai Iguro’nun savaş sahneleri dikkat çekiyor.

Tanıtımda Rüzgar Hashira’sı Sanemi saldırgan tavrıyla dikkat çekerken, Yılan Hashira’sı Obanai ise sakin görünümünün altında gizlediği gücüyle izleyicileri meraklandırıyor. Hayranlar daha önce Tanjiro’nun Hashira’larla karşılaştığında onların gücüne dair ipuçları görmüştü ve şimdi kahramanın kendisi de Hashira eğitiminden geçecek gibi görünüyor.

- Reklam -

Tanjiro’nun Hashira’lardan aldığı eğitimle birlikte iblislerle savaşma becerilerini geliştirmesi ve daha da güçlenmesi bekleniyor. Hayranlar yeni sezonda Tanjiro’nun ve Hashira’ların birlikte savaştığı destansı sahnelere tanıklık edecek.

Yayınlanan kısa tanıtımı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

İşte Yeni Demon Slayer Sezonundan Kısa Tanıtım Videosu

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Demon Slayer’ın yeni sezonu keşfetmeye meraklı olanlar animenin ilk sezonlarına ülkemizde Netflix üzerinden ulaşabilir. Ayrıca Crunchyroll gibi farklı alternatif platformlardan tüm bölümlere ulaşılabiliyor. Hashira Training Arc başlıklı 4. Sezon, 2024’ün ilkbaharında izleyicilerle buluşacak.

- Reklam -

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba veya dilimize çevrildiği şekliyle İblis Keser, merhametli bir kömür satıcısı olan Tanjiro’nun ailesinin bir iblis tarafından acımasızca katledilmesine tanık olduğu Japonya’daki Taisho Dönemi’nde geçiyor. Hayatta kalan tek kişi olan küçük kız kardeşi Nezuko da bir iblise dönüşüuor. Nezuko’yu tekrar insana dönüştürme ve ailesinin intikamını alma arzusuyla yanıp tutuşan Tanjiro, bir “iblis avcısı” olmaya karar veriyor ve böylece macera başlıyor.

Demon Slayer 4. Sezon

Son olarak Kimetsu no Yaiba 4. Sezon hakkında daha fazla detaya buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni Demon Slayer sezonundan sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robert Kirkman: "Omni-Man Superman'i 'Kolayca' Yenebilir"

Robert Kirkman: “Omni-Man Superman’i Bir Dövüşte ‘Kolayca’ Yenebilir”

Dokuzuncu Gezegen Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Kayıp Dokuzuncu Gezegen Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı