in , ,

Demon Slayer 4. Sezon: Hashira Training Arc Hakkında Tüm Detaylar

Demon Slayer 4. Sezon: Hashira Training Arc bölümlerinde izleyicileri neler bekliyor? İşte popüler anime hakkında şimdiye kadar açıklanan tüm detaylar.

Demon Slayer 4. Sezon: Anime Hakkında Tüm Detaylar
- Reklam -
- Reklam -

Demon Slayer 4. Sezon: Hashira Training Arc hakkında şimdiye kadar bilinen tüm detayları bu içerikte bir araya getiriyoruz.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba 3. sezonun geçen haziran ayında heyecan verici bir şekilde sona ermesinin ardından, hayranlar bir sonraki sezonu merakla beklemeye başladı. Gelecek yıl yayınlanması planlanan 4. sezon, Tanjiro Kamado’nun hain Lord Muzan ve şeytani iblislerine karşı savaşını sürdürmeyi vaat ediyor.

İşte Demon Slayer Kimetsu no Yaiba 4. sezonunda hayranları neler beklediğine dair kapsamlı bir özet.

- Reklam -

Demon Slayer 4. Sezon: Hashira Training Arc Onayı

Demon Slayer 4. Sezon: Anime Hakkında Tüm Detaylar

Demon Slayer Kimetsu no Yaiba X hesabı aracılığıyla 22 Haziran’da resmi olarak duyurulan ilk tanıtım, dördüncü sezonun yapımını gözler önüne serdi.

Duyuruya eşlik eden bir posterde Giyu Tomioka, Shinobu Kocho, Gyomei Himejima, Sanemi Shinazugawa ve Obanai Iguro gibi önemli figürlerin karakter tasarımları sergilendi.

Tanıtım görsellerine buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hikâye ve Uyarlama:

Demon Slayer: Hashira Training Arc 4. Sezon Kimetsu no Yaiba

4. Sezon manganın Hashira Training Arc başlıklı 10. bölümünü ele alacak. İzleyiciler Taş Hashira Gyomei Himejima’nın vesayeti altında sıkı bir eğitimden geçen Tanjiro’nun zorlu yolculuğuna tanık olacaklar. Peki Tanjiro’nun amacı ne? Lord Muzan ve onun zorlu Üst Kademe iblis komutanlarıyla yaklaşan hesaplaşmaya hazırlanmak için İblis Avcısı Birliği’nde Hashira’nın saygın statüsüne yükselmek.

Demon Slayer Kimetsu No Yaiba 4. Sezon Fragmanı

11 Aralık 2023’te, Demon Slayer 4. sezon yayın tarihine de yer veren bir tanıtım yayınlandı. Buna göre yeni sezon 2024’ün ilkbaharında izleyicilerle buluşacak.

GÜNCELLEME: İlk bölümün yayın tarihi 12 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

Fragman ve beraberindeki duyuru, sezonun bir saatlik özel bir bölümle açılacağını doğruladı.

Fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -
YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapım Ekibi ve Yayın Tarihi:

Önceki sezonların ve uzun metrajlı filmlerin arkasındaki yönetmen Haruo Sotozaki, 4. sezonu yönetmek üzere geri dönüyor. Ona eşlik eden Akira Matsushima, karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak görevine devam edecek. Ünlü anime stüdyosu Ufotable bir kez daha prodüksiyonu üstlenecek.

Nisan 2024’te prömiyeri yapılacak olan Hashira Training Arc, bir saatlik özel bir ilk bölümle başlayacak. Bundan önce izleyiciler 2 Şubat 2024’ten itibaren Demon Slayer Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training- isimli bir önceki sezonun final bölümünün özel olarak kurgulanmış bir versiyonu ve yaklaşan arc’ın ilk bölümünün dünya çapındaki gösterimlerinin keyfini çıkarabilirler.

Demon Slayer 4. Sezon Kimetsu no Yaiba

Oyuncu Kadrosu

Tanjiro (Natsuki Hanae), Zenitsu (Hiro Shimono), Inosuke (Yoshitsugu Matsuoka) ve Nezuko’nun (Akari Kitou) Hashira Training arc’ta başrolde yer alacak.

Su Hashirası Giyu Tomioka (Takahiro Sakurai), Yılan Hashirası Obanai Iguro (Kenichi Suzumura), Böcek Hashirası Shinobu Kocho (Saori Hayami), Rüzgâr Hashirası Sanemi Shinazugawa (Tomokazu Seki), Sis Hashirası (Kengo Kawanshi), Aşk Hashirası (Kana Hanazawa) ve Taş Hashirası Gyomei Himejima (Tomokazu Sugita), Tanjiro eğitimine başlarken önemli bir rol oynayacak. Eski Ses Hashirası Tengen Uzui (Katsuyuki Konishi) de geri dönecek.

Demon Slayer 4. Sezon: Hashira Training Arc Hangi Yayın Platformunda Yer Alacak?

Demon Slayer Kimetsu No Yaiba Animesi Yeni Sezon

Gelecek sezon için resmi bir yayın platformu onaylanmamış olsa da, önceki sezonlar gibi Crunchyroll’da muhtemel bir başlangıca işaret ediyor. Geçmiş sezonlar Crunchyroll’daki yayınlarını tamamladıktan sonra Hulu ve Netflix’te kendine yer bulmuştu. Bu da Hashira Training Arc’ın erişilebilirliği için benzer bir yörüngeye işaret ediyor. Yapım ülkemizde Netflix üzerinden gecikmeli bir şekilde de olsa izlenebiliyor.

Demon Slayer’ın yaklaşan dördüncü sezonu, Tanjiro’nun kahramanlık yolculuğunda heyecan verici bir macera daha sunmayı vaat ediyor.

Kimetsu no Yaiba 4. sezondan sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından yeni içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wonka Filmi Önceki Uyarlamalarını Geride Bıraktı

Timothée Chalamet’li Yeni “Wonka” Filmi Önceki Uyarlamaları Geride Bırakmayı Başardı

Evren Nasıl Oluştu Sorusunun Yeni Bir Cevabı Olabilir

Evren Nasıl Oluştu? Yeni Galaktik Çelişkiler Kozmolojik Teorilere Meydan Okuyor