in , ,

Demon Slayer’ın “Hashira Training Arc” İsimli 4. Sezonu Resmi Onayını Yeni Paylaşılan Çizimlerle Aldı

Demon Slayer 4. sezon onayı aldı. “Hashira Training Arc” adlı bir sonraki sezonun duyurusu, yeni görsellerle birlikte geldi.

Demon Slayer 4. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

Demon Slayer 4. sezon onayını aldı. Hashira Training Arc başlığıyla gelecek yeni sezonun duyurusu, 3. sezonun finaliyle birlikte yapıldı.

Shonen türündeki popüler anime serisinin 3. sezon finalinin ardından “Hashira Training” arkını uyarlayacak olan 4. sezon ile resmen geri döneceği duyuruldu. Söz konusu haber, 3. sezonun 70 dakika süren final bölümünün ardından geldi.

Demon Slayer 4. sezonu, Tanjiro’nun Taş Hashirası Himejima’nın rehberliği altında sıkı bir şekilde hazırlanmasını konu alan hashira eğitim arkını uyarlayacak. Hashira rütbesi, İblis Avcısı Birliği’ndeki en yüksek mevkilerden biridir ve bu rütbeye yükselmek için gereken eğitim zorlu ve yorucudur. Tanjiro, Himejima’nın onayını almak gibi zorlu bir görevi üstlenirken zorluklara boyun eğmez. Ayrıca Zenitsu ve Inosuke ile birlikte Taş Hashira’nın altında eğitim alacak. Aynı zamanda Muzan, Nezuko ve Ubuyashiki’nin yerini de keşfetmeye çalışacaktır.

- Reklam -

Yeni sezon duyurusu bir dizi görselle birlikte paylaşıldı.

Demon Slayer 4. Sezon Onayı Aldı

Demon Slayer 4. Sezon Onayı Aldı

Demon Slayer 4. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Demon Slayer’ın “Swordsmith Village” arkı, “A Connected Bond: Daybreak and First Light” adlı 11. bölümle 70 dakikalık uzatılmış bir finalle sona erdi. Anime, üçüncü sezonun sonunu kutlamak için bir gün önce New York Times Meydanı’nı işgal etti. Çeşitli karakterlerin hayranlarını selamladığı epik bir Demon Slayer etkinliği için anime görselleri ekranda sergilendi. Dizi daha önce üçüncü sezonu tanıtmak için dünya turuna çıkmış ve “Kılıç Ustası Köyü” bölümünün son iki bölümünü “Entertainment District” (Eğlence Bölgesi) bölümüyle birleştirmişti.

YouTube video

Swordsmith Village” bölümünün prömiyeri 9 Nisan 2023’te yapıldı ve 11 bölüm sürdü. Sezonda Aşk Hashirası Mitsuri Kanroji’yi Kana Hanazawa ve Sis Hashirası Muichiro Tokito’yu ise Kengo Kawanishi seslendirdi.

- Reklam -

Koyoharu Gotouge tarafından yazılan ve çizilen Demon Slayer, Şubat 2021 itibarıyla 150 milyondan fazla kopyayla tüm zamanların en çok satan manga serilerinden biridir. Manga, Şubat 2016’dan Mayıs 2020’ye kadar Weekly Shōnen Jump dergisinde yayınlandı ve özellikle Tanjiro Kamado gibi iyi kalpli kahramanıyla olumlu tepkiler aldı. Ufotable stüdyosu, Nisan 2019’da mangayı 26 bölümlük bir animeye uyarladı ve sonraki arkı olan Demon Slayer Kimetsu no Yaiba – The Movie Mugen Train adlı bir filme dönüştürdü. 2. sezon ise bir derleme ve “Entertainment District” arkını içeriyordu.

Demon Slayer 4. Sezon Ne Zaman

Animenin ilk sezonu ülkemizde Netflix üzerinden ulaşılabilir durumda. Devam bölümleri ise Crunchyroll üzerinden İngilizce altyazı ile izlenebilir. Demon Slayer 4. sezonun ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Demon Slayer’ın 3. sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yeni sezon teorilerinizi ve düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Bu sezon ilk ve son bölümler haricinde kötüydü bence. Ana materyal çok sıkıntılıydı zaten ama görüntü ve ses yönetmenliğine vakit ayırırken geri kalan hiçbir şeye vakit ayıramamışlar gibi. Akış kopuk kopuk, ritim bozuklukları hat safhada. Neyse ama final bölümü fena değildi, biraz keyif aldım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Linda Hamilton Stranger Things 5. Sezon ile Dönüyor

Terminator Yıldızı Linda Hamilton, “Stranger Things”in 5. Sezon Oyuncu Kadrosuna Katıldı

Güneş'ten Daha Sıcak Gezegen Benzeri Nesne Keşdefildi

Güneş’ten Daha Sıcak Gezegen Benzeri Nadir Bir Cisim Keşfedildi