in , , ,

Popüler Anime Dizisi “Demon Slayer”ın “Hashira Training Arc” Sezonundan İlk Fragman

Demon Slayer: Hashira Training Arc fragmanı yayınlandı. Popüler anime serisi Kimetsu no Yaiba’ın 4. sezon çıkış tarihi de belli oldu.

Demon Slayer: Hashira Training Arc Fragmanı Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Demon Slayer: Hashira Training Arc animesinden ilk fragman paylaşıldı. Kimetsu no Yaiba’nın merakla beklenen yeni sezonu, bir saatlik özel bir ilk bölümle başlayacak. Yapımın çıkış tarihi de belli oldu.

Son yılların en popüler yapımlarından biri haline gelen ve ilk olarak 2019’da başlayan Demon Slayer, Koyoharu Gotouge tarafından yazılan ve çizilen aynı adlı manga serisine dayanıyor. Hikâye, Tanjiro Kamado adında genç bir karakterin etrafında dönüyor.

Tanjiro ailesiyle birlikte yaşadığı günlerden birinde evine geri döndüğünde ailesinin bir iblis tarafından saldırıya uğradığını görür. Ailesinden sadece kız kardeşi Nezuko’nun hayatta kaldığını keşfeder. Ancak Nezuko da bir iblise dönüşmüştür. Bu olayın ardından Tanjiro, Nezuko’yu tekrar insan yapmak ve ailesini öldüren iblisi bulmak için bir İblis Avcısı olmaya karar verir.

- Reklam -

Demon Slayer: Hashira Training Arc Fragmanı Yayında

Şimdiye kadar toplamda üç sezon yayınlanan animenin bir de Demon Slayer The Movie: Mugen Train adlı filmi yayınlandı. Film, Ekim 2020’de gösterime girdiğinde Japonya tarihinin en çok hasılat yapan filmi konumuna erişti.

4. sezonu Haziran 2023’te onaylanan Demon Slayer: Hashira Training Arc ile ilgili nihayet ilk fragman paylaşıldı. “Promotion Reel 2024” adıyla yayınlanan görüntüler, Kimetsu no Yaiba 4. sezonun 2024’ün ilkbahar aylarında başlayacağını ve ilk bölümün de bir saatten oluşacağını ortaya çıkardı. Ayrıca Şubat 2024’te başlaması planlanan bir Dünya Turu’nun da müjdesini verdi.

Demon Slayer: Hashira Training Arc Fragmanı | İZLE

YouTube video

 

- Reklam -

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Demon Slayer: Hashira Training Arc, Swordsmith Village Arc’ın 11. Bölümünde, Tanjiro ve Üst Dörtlerden Hantengu arasındaki çetin mücadelenin sonucunu ve Nezuko’nun güneşe karşı zaferini sinemalarda ilk kez seyircilere sunacak. Bunu, yine ilk kez gösterilecek olan Muzan Kibutsuji’ye karşı yaklaşan son savaşa hazırlık olarak Hashira tarafından yürütülen eğitimin başlangıcını içeren Hashira Training Arc’ın ilk ölümü takip ediyor.

2 Şubat 2024 itibarıyla Tokyo’da oyuncu ve çizim ekibiyle başlayan Dünya Turu sırasıyla New York, Seul, Meksika, Singapur, Jakarta, Paris, Taipei, Londra ve son olarak 25 Şubat’ta Hong Kong’a doğru devam edecek.

Kimetsu no Yaiba’nın 4. sezonu olacak Demon Slayer: Hashira Training Arc bölümlerinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni anime haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mr. and Mrs. Smith Dizisi Fragman

Yeni “Mr. and Mrs. Smith” Dizisinden İlk Fragman: İkonik Roller Donald Glover ve Maya Erskine’e Emanet

Boxen: C.S. Lewis Kitabı Animasyon Dizisi Oluyor

“Narnia Günlükleri”nin Yazarı C.S. Lewis’in “Boxen” Eseri Animasyon Dizisine Uyarlanıyor