in , ,

Yeni “Mr. and Mrs. Smith” Dizisinden İlk Fragman: İkonik Roller Donald Glover ve Maya Erskine’e Emanet

Mr. and Mrs. Smith dizisi için ilk fragman yayınlandı. Prime Video, kültür dünyasının ünlü karakterlerini geri getiriyor.

Mr. and Mrs. Smith Dizisi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Mr. and Mrs. Smith dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Başrollerini Donald Glover ve Maya Erskine’in canlandırdığı yapım, 2005 tarihli filmin rebootu olacak.

1996 yılında CBS dizisi olarak yayına başlayan Mr. and Mrs. Smith, 2005’te Brad Pitt ile Angelina Jolie’nin başrollerinde yer aldığı sinema filmi ile bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Doug Liman imzalı yapım döneminde çokça konuşulmuş ve 110 milyon dolarlık bütçesiyle dünya çapında yaklaşık 500 milyon dolar hasılat elde etmişti.

2021 senesinde Atlanta’nın yıldızı Donald Glover ile Fleabag ile geniş kitlelere ulaşan Phoebe Waller-Bridge’in başrollerini paylaşacağı yeni bir Mr. and Mrs. Smith dizi uyarlamasının yolda olduğu duyurulmuştu. Ön geliştirme aşamasında yaşanan bazı anlaşmazlıklar Waller-Bridge’in projeden çıkmasıyla sonuçlanmış ve Bayan Smith rolü için Erskine seçilmişti.

- Reklam -

Hollywood’daki senarist ve oyuncu grevleri sebebiyle ertelenen dizi için ilk fragman paylaşıldı. Yeni tanıtımla birlikte yapımın yayın tarihi de belli oldu.

Mr. and Mrs. Smith Dizisi Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Paylaşılan ilk fragman, casus dünyasını, dünyanın dört bir yanında çıkılan gizli görevler, atışmalar ve evlilik sorunlarını gözler önüne sererek 2005 yapımı filmin adımlarının takip edildiğini gösteriyor.

Yayınlanan fragman ayrıca Paul Dano (Dumb Money), John Turturro (Mr. Monk’s Last Case), Parkey Posey (Beau is Afraid) ve Sarah Paulson (Ratched) gibi dizinin bazı konuk oyuncularına da ev sahipliği yapıyor.

Mr. and Mrs. Smith Dizisi Fragmanı

Tanıtım ayrıca Bay ve Bayan Smith’in en büyük mücadelesinin gizli kimliklerinde ve sahte evliliklerinde uzlaşmak ve birbirlerine sırlarının ne kadarını açıklayabileceklerine karar vermek olacağını da gösteriyor.

- Reklam -

Şimdilik dizi hakkında bilinen tek şey dizinin, önceki film (ve diğer TV uyarlamasının) izinden gideceği. Yapımda Smith çifti, başka kimsenin bir gizli görevde olduklarından şüphelenmemeleri için mutlu bir evlilik yaşayan iki ajan olarak yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Michaela Coel (I May Destroy You), Wagner Moura (Shining Girls), Alexander Skarsgård (True Blood), Eiza González (Baby Driver), Ron Perlman (Hand of God) ve Úrsula Corberó (Money Heist) yer alıyor.

Dizinin yaratıcılığını ve senaristliğini ise Donald Glover ile Francesca Sloane (Fargo) üstleniyor.

Mr. and Mrs. Smith Dizisi Fragman - Prime Video

Mr. and Mrs. Smith Dizisi Yayın Tarihi

Mr. and Mrs. Smith dizisi 2 Şubat 2024 tarihinde Amazon’un Prime Video yayın servisinde yayınlanmaya başlayacak. Dizinin ilk sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak. Devam sezonlarının yolda olup olmadığı ise şimdilik bilinmiyor.

Mr. and Mrs. Smith dizisi için yayınlanan ilk fragman hakkında sizin görüşleriniz neler? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Squid Game: The Challenge 2. Sezon Netflix

Tartışmalı Yarışma Programı “Squid Game: The Challenge” 2. Sezon Onayı Aldı

Demon Slayer: Hashira Training Arc Fragmanı Yayında

Popüler Anime Dizisi “Demon Slayer”ın “Hashira Training Arc” Sezonundan İlk Fragman