in ,

Enver Kubilay Yüksel’in İlk Romanı “Saatçilerin Tehlikeli Yolculuğu” Raflardaki Yerini Alıyor

Enver Kubilay Yüksel imzalı “Saatçilerin Tehlikeli Yolculuğu” raflardaki yerini alıyor. Eser, Genç Timaş etiketini taşıyor. | Ön Okuma

Saatçilerin Tehlikeli Yolculuğu: Yeni Gençlik Kitabı Çıktı
- Reklam -
- Reklam -

Saatçilerin Tehlikeli Yolculuğu kitabı raflardaki yerini aldı. Enver Kubilay Yüksel’in kaleme aldığı ve Genç Timaş etiketiyle yayımlanan kitap, zamana hükmeden bir köyden amansız uçurumlara ve labirentlere uzanan bir macera vaat ediyor.

Enver Kubilay Yüksel, 1977 yılında Burdur’da dünyaya geldi. Taşrada geçen çocukluğunun ardından gençlik yıllarını Denizli’de sürdürdü. 1997’de Ankara’ya taşınarak çeşitli sektörlerde çalıştı. Akademik eğitimini Gazi Üniversitesi’nde aldı ve yüksek lisansını siyaset ile sosyal bilimler alanında tamamladı.

Yazar aynı zamanda Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi’nde öyküleriyle de yer aldı.

- Reklam -

Yüksel ilk romanında dostluk, güven ve cesaret gibi değerleri işliyor. Karakterlerin grup işbirliği ve karşılıklı desteğiyle zorlukların üstesinden gelmeleri anlatılıyor. Fantastik bir dünyada geçen macera, okuyucuları bilinmeyene cesaretle adım atmaya, keşfetmenin heyecanını yaşamaya davet ediyor.

Saatçilerin Tehlikeli Yolculuğu – Enver Kubilay Yüksel | Arka Kapak Tanıtımı

Saatçilerin Tehlikeli Yolculuğu - Enver Kubilay Yüksel

Gizem dolu saatler, yabanıl yaratıklar ve zamanın derinliklerinde saklı eski sırlar…

- Reklam -

Anno, zamanın tüm boyutlarına hükmeden gizemli Saatçiler Köyü’nde yaşamaktadır. Bu benzersiz köydeki sakinler, zamanın en ince ayrıntısına kadar ustalaşmışlardır. Köy sakinleri istediklerinde bir dakikayı dünyadan silebilir, böylece o dakikada yaşanan her şeyi yok edebilirler; ya da yeni bir dakika ekleyerek, zamanda beklenmedik felaketlere yol açabilirler.

Anno ise köydeki diğerlerinden ayrılır. O, hiçbir saate ihtiyaç duymadan, zamanı saniyesi saniyesine doğru tahmin edebilen nadir bir sezgisel güce sahiptir. Bir gün, zamanın akışı tehlikeli bir şekilde bozulur ve bu durum köydeki herkesi korkuyla sarsar. Usta saatçi Kadime Hanım ve diğer Saatçiler zamanın akışını düzeltmek için bir araya gelirler. Anno ve arkadaşları, Zamansızlar’ın tehditleri arasında, kurtuluşun anahtarı olan Hayat Saati’ni arama yolculuğuna çıkarlar. Bu zorlu yolculuk, onları sadece zamansal fırtınalarla değil, aynı zamanda içsel karanlıklarıyla da yüzleşmeye itecektir.

Toplamda 224 sayfadan oluşan Saatçilerin Tehlikeli Yolculuğu, Mart 2024 tarihi itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı. Son olarak kitabın ilk sayfalarını içeren tadımlık ön okuması için buraya tıklayabilirsiniz.

Enver Kubilay Yüksel imzalı Saatçilerin Tehlikeli Yolculuğu romanının konusunu sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan kitap haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İşte Game of Thrones Yaratıcılarının Favori Ölüm Sahneleri

“Game of Thrones”un Yaratıcıları Dizideki Favori Ölüm Sahnelerini Açıkladı

Güneş Sistemi'nin Sınırları Nerede Bitiyor?

Güneş Sistemi Tam Olarak Nerede Sona Eriyor? | Tartışma