in ,

“M3GAN” Dünyası Yeni Erotik Gerilim Filmi “SOULM8TE” ile Genişliyor: Vizyon Tarihi Açıklandı

SOULM8TE filmi duyuruldu. M3GAN spin-off’u, ölen eşinin kaybıyla başa çıkmak için bir android edinen adamın yaşadıklarını konu alıyor.

SOULM8TE: M3GAN'ın Spin-Off Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

SOULM8TE, M3GAN evrenini genişletecek yeni bir erotik gerilim filmi olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Atomic Monster ve Blumhouse’ın ortaklaşa geliştirdiği proje, korku sinemasının iki dev isminin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan M3GAN filminin başarısının ardından geliştirildi.

2022 yılında vizyona giren ve gişede 181 milyon dolar hasılat elde eden M3GAN, sürpriz bir hit olmuştu. Devam filmi M3GAN 2.0 da 27 Haziran 2025’te seyirciyle buluşacak. Allison Williams ve Violet McGraw’ın geri döneceği devam filminin ardından şimdi de yeni bir spin-off macerası geliyor.

- Reklam -

SOULM8TE, eşini yitirmenin acısıyla baş etmek için yapay zekâya sahip bir android edinen bir adamın hikâyesini konu alıyor. Adamın gerçek bir duygu bağı kurmaya çalışması sonucu masum bir aşk robotu, ölümcül bir ’ruh eşi’ne dönüşüyor. 1990’ların erotik gerilim klasiklerini modern bir teknolojiyle harmanlayacak olan film, seyirciye hem arzu hem de korku hissini bir arada yaşatmayı hedefliyor.

SOULM8TE Kate Dolan

SOULM8TE’nin yönetmenliğini You Are Not My Mother filmiyle tanınan Kate Dolan üstleniyor. Dolan, aynı zamanda Rafael Jordan’ın özgün senaryosunu da yeniden kaleme aldı. Hikâyenin temelinde ise M3GAN yaratıcıları James Wan, Ingrid Bisu ve Jordan’ın imzası bulunuyor.

James Wan ve Jason Blum’un yapımcılığını üstleneceği filme Michael Clear, Judson Scott ve Ingrid Bisu’nun da ismi yapımcı olarak eklenirken, Alayna Glasthal ise Atomic Monster’ın proje üzerindeki gözetimini sağlayacak.

SOULM8TE Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Filmin yönetmeni Kate Dolan, yeni spin-off ile ilgili şunları söyledi:

SOULM8TE’i temelde ilişkiler ve yalnızlık üzerine bir keşif olarak görüyorum. Teknolojideki ilerlemelere rağmen, kaçamayacağımız kalıcı insan gerçekleri var ve ben bu derinliklere dalmayı dört gözle bekliyorum.”

- Reklam -

M3GAN ve Conjuring serisinin mimarı James Wan ise şöyle dedi:

SOULM8TE, M3GAN evrenine heyecan verici ve baştan çıkarıcı bir ekleme. Kate’in benzersiz sinematik vizyonu ve bakış açısıyla bu hikâyeyi hayata geçirmek için ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz.”

SOULM8TE M3GAN Spin-Off Filmi

Kadrosunda henüz kimlerin yer aldığı açıklanmayan film, teknolojiyle harmanlanan arzunun karanlık bir yüzünü beyaz perdeye taşıyacak gibi görünüyor. Yapım, 2 Ocak 2026 tarihinde vizyonda olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: H.P. Lovecraft’ın Erotik Korku Öyküsünden Uyarlanan “Suitable Flesh” Filmi Geliyor

M3GAN evreninin bu kadar kısa bir süre içerisinde farklı bir film projesiyle genişleyecek olması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman: Caped Crusader Dizisinden İlk Görseller Geldi

“Batman: Caped Crusader” Animasyonundan İlk Görseller Geldi: Seslendirme Kadrosu Belli Oldu

1 Yılı 12 Saat Süren Süper Dünya Keşfedildi

1 Yılı Sadece 12 Saat Süren Süper Dünya Keşfedildi