in , ,

“Starfield” Hayat Kurtardı: Bir Reddit Kullanıcısı Gece Çıkan Yangından Oyun Sayesinde Nasıl Kurtulduğunu Anlattı

Gece geç saatlere kadar “Starfield” oynayan bir oyuncu, apartmanında çıkan yangını erkenden fark ederek ailesinin hayatını kurtardı.

Starfield Oyunu Hayat Kurtardı
- Reklam -
- Reklam -

Bethesda Softworks’ün merakla beklenen oyunu Starfield şimdiden birçok farklı yanıyla övgüyle karşılanıyor. Fakat bir oyuncu, oyuna çok daha farklı bir nedenden ötürü minnettar kaldı.

Gece geç saatlere kadar Starfield oynayan oyuncu, yaşadığı apartmanda çıkan yangını erkenden fark ederek hem kendisinin hem ailesinin hayatını kurtardı. Oyuncu, sosyal medya platformu Reddit’te bu durumu Starfield’a borçlu olduğunu dile getiriyor.

6 Eylül’de yayınlanacak Starfield, oyunun Premium versiyonunu satın alanlar için erken erişime açıldı. Metacritic’te 88 puana sahip olan oyun pek çok övgü aldı ve yılın en yüksek puan alan oyunlarından biri oldu. Yapımın elbette bazı eksiklerinin bulunduğu düşünülüyor. Fakat bir Bethesda oyununa göre çıkış aşaması için çok daha az hataya sahip olduğu da aktarılıyor. Erken erişime açıldığından beri oynayanları ekran başına kilitleyen oyun, yarattığı bağımlılık sayesinde bir ailenin hayatını kurtardı.

- Reklam -

Starfield Yeni Fragman - Bethesda

Felaketten Kurtulan Oyuncu “Starfield” için Todd Howard’a Teşekkür Etti

Reddit’te tidyckilla adlı bir kullanıcı yaşadığı yangın felaketini ve Starfield sayesinde ailesini nasıl kurtardığını anlattı. Tidyckilla, bu oyunu 7-8 yıldır sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.

Oyunu biraz daha erken oynayabilmek için Premium versiyonunu satın aldığını dile getiren oyuncu, 31 Ağustos’ta bilgisayarın başına oturduğunda da oyunu dayanabildiği kadar uzun süre oynamaya karar vermiş. Bu kararı sayesinde gece 2’de apartmanın alt katında yaşanan patlamayı duyabilmiş.

Sesi duyan oyuncu aceleyle oyunu durdurup ne olduğunu anlamak için koridora koşmuş ve merdivendeki yangını görmüş. Eşini ve kedisini aceleyle binadan çıkarmış. Aile ufak tefek yanıkları olsa da ciddi bir zarar görmeden yangından kurtulmuşlar. Gönderinin altındaki yorumlarda bazı hayranlar, patlamanın zaten onları uyandıracağını söylese de Tidyckilla, eşinin patlama sesiyle uyanmadığını ifade ediyor. Kendisine göre oyunu oynuyor olmasa büyük ihtimalle yangından veya dumandan dolayı daha fazla zarar göreceklerdi.

- Reklam -

Starfield Oyun - Bethesda

Oyuncunun dairesi dumandan biraz zarar görmüş olsa da hâlâ sağlam. Hatta oyun setine de bir şey olmamış. Aile şimdilik bir otelde kalıyor ve Tidyckilla orada Starfield oynamaya devam ediyor. Yangından sapasağlam kurtulduğu için Starfield’a ve oyunun geliştiricisi Todd Howard’a teşekkürlerini sunuyor. Bazı Reddit kullanıcıları ise bu olayı gece geç saatlere kadar oyun oynamanın faydaları olarak değerlendiriyor.

Yaşanan bu olayı siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Aman Tanrım! Hemen bir Starfield satın almalıyım!

  2. Avatar for Hitodama Hitodama dedi ki:

    Oyunun içeriğini bilmiyorum ama öyle bir yazmışlar ki okuyunca yangına karşı oyunda gördüklerini uygulayarak kurtuldu zannettim.

  3. Avatar for erce erce dedi ki:

    Bizim haberler de A Haber’e benzemeye başladı :smiley:
    @Hitodama

  4. Avatar for dreamofthearcher dreamofthearcher dedi ki:

    Ya ben Twitter’da da tepki aldım bundan adamın kendisi Reddit’te bu şekilde anlattığı için herkes böyle haber yaptı kabak benim başıma patladı :sweat_smile: lütfen A haber falan ayıp oluyor…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Peru - Pacopampa Rahibi Mezar

Peru’da Pacopampa Rahibi’ne Ait 3.000 Yıllık Bir Mezar Gün Yüzüne Çıkartıldı

Stray Film Oluyor

2022’ye Damga Vuran Bağımsız Oyunlardan “Stray” Filme Uyarlanıyor