in ,

Apple’ın Bilimkurgu, Gizem ve Kara Komedi Türlerini Buluşturan Dizisi “Sunny” Yakında Başlıyor

Sunny dizisi için geri sayım sona eriyor. Apple ve A24 ortaklığında geliştirilen bilimkurgu draması, yakında Apple TV+’ta yayına başlayacak.

Sunny Dizisi Apple TV Plus Bilimkurgu
- Reklam -
- Reklam -

Sunny dizisi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İrlandalı yazar Colin O’Sullivan’ın The Dark Manual adlı romanından uyarlanan yapım, Apple ve A24’un yeni işbirliği olarak öne çıkıyor.

Parks and Recreation dizisindeki Ann Perkins rolüyle tanınan Rashida Jones’un başrolünde yer aldığı Sunny dizisi; bilimkurgu, gizem, dram ve kara komedi türlerini bir araya getiriyor.

Apple TV+ platformu, son dönemlerde bilimkurgu türüne yaptığı yatırımı artırarak devam ediyor. See, Foundation, Severance, For All Mankind ve Silo gibi yapımlarla adından söz ettiren kanal; şimdi yeni bir macera ile kataloğunu genişletiyor.

- Reklam -

Showrunner Katie Robbins, yönetmen Lucy Tcherniak ve yürütücü yapımcı – başrol Rashida Jones’un ortaklığında A24 tarafından üretilen Sunny dizisi bu ay içerisinde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sunny Dizi Apple A24 Bilimkurgu

Sunny Dizisinin Konusu Gizem ve Bilimkurgu Unsurları Taşıyor

Hayatına Japonya’da devam eden İrlandalı yazar Colin O’Sullivan’ın The Dark Manual adlı romanından uyarlanan Sunny dizisi, Kyoto’da yaşayan Amerikalı bir kadın olan Suzie Sakamoto’nun (Jones) etrafında dönüyor. Suzie’nin hayatı, robotikçi eşi Masa’nın (Hidetoshi Nishijima) ve oğlunun korkunç bir uçak kazasında kaybolmasının ardından altüst oluyor.

Suzie’nin tek isteği ailesine kavuşmakken eşi Masa’nın çalıştığı şirket Suzie’ye ev işlerinde yardımcı olması için deneysel bir robot olan Sunny’yi hediye ediyor. Joanna Sotomura tarafından seslendirilen bu robotik arkadaş ile Sunny, ilk başta iyi anlaşamasalar da zaman içerisinde Masa ve oğlunun başına gelen gizemli olayları çözmek üzere maceraya atılıyorlar. Böylelikle Suzie, daha önce varlığından haberdar olmadığı karanlık bir dünyaya doğru çekilmeye başlıyor.

Sunny Dizisi Apple A24 Bilimkurgu

- Reklam -

Dizinin oyuncu kadrosunda Rashida Jones, Hidetoshi Nishijima ve Joanna Sotomura ile birlikte Annie the Clumsy, Judy Ongg, Jun Kunimura ve Shin Shimizu gibi isimler yer alıyor.

Sunny Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Toplamda 10 bölümden oluşan Sunny dizisi, 10 Temmuz 2024 tarihinde ilk iki bölümüyle Apple TV+’ta prömiyer yapacak. Yapımın geri kalan bölümleri ise haftalık olarak yayınlanacak.

Dizi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni TV yapımları hakkındaki gelişmeleri kaçırmamak için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Verge, Apple

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Horizon Zero Dawn Dizisi İptal - Netflix

Netflix, Geliştirilme Aşamasındaki “Horizon Zero Dawn” Dizi Uyarlamasını İptal Etti

Huzuru Bozmak - Richard Yates

Amerikalı Yazar Richard Yates’in Soğuk Savaş Döneminde Geçen ‘Kayboluş’ Hikâyesi “Huzuru Bozmak” Raflarda